وی عرضه مرغ با نرخهای بالاتر را گرانفروشی دانست و افزود: با توجه به شرایط فعلی عرضه و تقاضا پیش بینی میشود که نوسان خاصی در بازار رخ ندهد.کمالی سروستانی با اشاره به اینکه کمبود عرضه مرغ واقعیت ندارد، بیان کرد: زمانی کالایی دچار کمبود است که در مغازهها موجود نباشد، اما هم اکنون در تمامی مغازهها مرغ فراوان است. مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش قیمت جوجه یکروزه خبر داد و گفت: هم اکنون متوسط نرخ هر قطعه جوجه یکروزه ۴ هزار و ۵۶۰ تومان است که افزایش اخیر قیمت جوجه ناشی از ازدیاد تقاضای مرغداران برای جوجه ریزی شب عید است.
وی با اشاره به ایرادات سامانه بازارگاه بیان کرد: دولت برای ۴۰ روز دوره پرورش نهاده در نظر گرفته است و به علت آنکه مرغ در این مدت وزنی نمیگیرد، کشتارگاهها رغبتی به خرید ندارند، به همینخاطر ناچارند بخشی از نهاده مورد نیاز را از بازار آزاد تامینکنند که این امر بر هزینههای تولید میافزاید.کمالی سروستانی ادامه داد: اگر ۱۰۰ درصد نهادهها با نرخ مصوب تامین شود، قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده ۱۷ هزار تومان و مرغ گرم ۲۳ تا ۲۴ هزار تومان است.
اینمقام مسئول بازار مرغ را تابع عرضه و تقاضا دانست و گفت: با توجه به آنکه خانوارها تمایل به مصرف مرغ گرم دارند، از این رو مرغ حالت تره باری پیدا میکند به طوریکه اگر یک روز مرغ در میدان اضافه بیاید، روز بعد قیمت آن کاهش پیدا میکند.کمالی سروستانی درباره آینده جوجه ریزی در شب عید گفت: با توجه به تامین نهاده با نرخ مصوب و انگیزه مرغداران به جوجه ریزی، پیش بینی میشود که ۱۲۰ میلیون قطعه مورد نیاز برای ایامپایانی سال جوجه ریزی شود.
وی با اشاره به مشکلات پیش روی مرغداران بیان کرد: قیمت نهادهها، انواع واکسن و ریزمغذیها، هزینه حمل و نقل گران شده و این عوامل در افزایش قیمت مرغ موثر است.این مقام مسئول ادامه داد: در سالهای گذشته مرغدار قبل از جوجه ریزی نهاده هایش را تامین میکرد، اما امسال اینگونه نیست. مرغدار با هزینه چند برابر نهادهها را تامین میکند.
کمالی سروستانی در پایان در واکنش به اظهارات مسئولان وزارت صمت مبنی بر گرانی مرغ به دلیل کمبود گفت: هم اکنون هیچ کمبودی در تولید و عرضه مرغ نداریم و برخی واحدها حتی مرغ مازاد هم دارند.