به گزارش خبرنگار اقتصاد میهن، مهران رضوانی با تاکید بر اینکه شرکت با بحرانهای جدی مواجه بوده است، اعلام کرد: با مدیریت صحیح و تلاشهای تیم تخصصی، این بحرانها پشت سر گذاشته شدهاند. وی از افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی، بازگشت قراردادهای لغو شده با مراکز درمانی و اصلاح ساختار و فرهنگ سازمانی به عنوان دستاوردهای مهم اخیر یاد کرد و از برنامههای آتی برای توسعه و ارتقای جایگاه شرکت در صنعت بیمه سخن گفت.
بازگشت به مسیر سلامت مالی
رضوانی با بیان اینکه شرکت بیمه تجارت نو با بحرانهای جدی مواجه بوده است، اعلام کرد: در دوره اخیر با مدیریت صحیح و تلاشهای تیم تخصصی، این بحرانها را پشت سر گذاشتهاند. در زمان تحویل شرکت تنها ۴.۳ میلیارد تومان در حسابها وجود داشت، اما هماکنون بالغ بر ۲هزار میلیارد تومان در شرکت موجود است.وی همچنین تاکید کرد: طی۶ ماه، قراردادهای لغوشده با بیش از ۳هزار مرکز درمانی احیا شده و وضعیت پرداخت خسارات به بیمهگذاران بهبود یافته است.
افزایش سرمایه و برنامههای آینده
مدیرعامل تجارت نو با اعلام موافقت سازمان بورس برای افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی «بنو» گفت: این افزایش سرمایه در دو نوبت و از محل آورده نقدی سهامداران انجام خواهد شد. این اقدام شرکت را به یکی از هفت یا هشت شرکت برتر بازار از حیث سرمایه تبدیل خواهد کرد.
اصلاح ساختار و فرهنگ سازمانی
رضوانی با تاکید بر اهمیت اصلاح فرهنگ سازمانی و اکوسیستم داخلی شرکت بیان کرد: تغییرات مدیریتی و راهبردی در شرکت منجر به بهبود عملکرد و افزایش کارآمدی شده است. شرکت بیمه تجارت نو به عنوان یک شرکت پاسخگو و شفاف در حال فعالیت است و ارتباط با رسانهها و اصحاب رسانه را تقویت خواهد کرد.مدیرعامل تجارت نو با اشاره به دستاوردهای اخیر شرکتاظهار کرد: بازگرداندن زمین بابلسر به ارزش دفتری ۵۰۰ میلیارد تومان و ارزش بازار حدود هزار میلیارد تومان یکی از موفقیتهای مهم تیم مدیریتی جدید بوده است. وی همچنین از تثبیت وضعیت مالی و برنامههای توسعهای آینده شرکت خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با تداوم این روند، شرکت بیمه تجارت نو به یکی از بازیگران مهم و موثر در صنعت بیمه کشور تبدیل شود.
تقویت ارتباط با رسانهها
رضوانی با تاکید بر نقش مهم رسانهها در توسعه فرهنگ بیمه و اطلاعرسانی صحیح، از تعامل بیشتر با اصحاب رسانه خبر داد و گفت: شرکت بیمه تجارت نو از این پس به صورت دورهای گزارشهای کاری خود را به رسانهها و سهامداران ارائه خواهد داد. مدیرعامل تجارت نو با اشاره به تجربههای موفق خود در صنعت بیمه و بانکی، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همدلی تیم مدیریتی و کارکنان، این شرکت بتواند به اهداف بزرگتر خود دست یابد و در مسیر پیشرفت و توسعه پایدار قدم بردارد.
بر اساس این گزارش، اصلاح ترکیب پرتفوی، افزایش سرمایه، رشد حق بیمه تولیدی، راه اندازی مرکز بانک و بیمه، وصول مطالبات و توانمندسازی منابع انسانی در راستای جذب پرتفوی از جمله سرفصلهای مهمی بود که مدیرعامل بیمه تجارتنو به تشریح وضعیت فعلی آنها پرداخته و برنامههای آتی را نیز اعلام داشت.
وی درخصوص اکوسیستم سازمانی و بحران مالی میراث گذشته گفت: در زمان تحویل شرکت به تیم مدیریتی جدید، حتی امکان پرداخت یک ماه حقوق کارکنان وجود نداشت، اما هماکنون اوضاع شرکت بسیار مطلوب است. وی افزود: از دیگر مسائل مهم این بود که، حدود ۳ هزار مرکز درمانی با این شرکت لغو قرارداد کرده و نامه مبنی بر عدم همکاری با بیمه تجارتنو ارسال کرده بودند. در این راستا، شرکت توانست تا اسفندماه ۱۴۰۲ با تمامی این مراکز قرارداد مجدد تمدید نماید. همچنین دکتر رضوانی ضمن اشاره به تشکیل کمیتههای حاکمیت شرکتی در بیمه تجارتنو، به سهامداران اطمینان خاطر داد، تیم جدید مدیریتی با توجه ویژه به ۵ حوزه مدیریت مالی، عملیات بیمهگری، شبکه فروش و زیرساخت و فناوری به زودی شرکت را در مدار سود دهی و رشد قرار داده و موجبات افزایش ارزش سهام شرکت را فراهم خواهد نمود. یکی دیگر از دستاوردهای مهم تیم جدید مدیریتی، افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی بیمه تجارتنو از محل آورده نقدی سهامداران و مطالبات حال شده است که طی آن سرمایه شرکت از ۶۰۰ میلیارد تومان به ۲هزار و ۴۰۰میلیارد تومان خواهد رسید. این اقدام شرکت بیمه تجارتنو را به یکی از هشت شرکت برتر صنعت بیمه از حیث سرمایه تبدیل خواهد کرد.