غلامرضا سلیمانی افزود: رایزنیهای لازم برای آغاز تحت پوشش بیمه قرار دادن کارتهای بانکی در حال انجام است. او اضافه کرد: متاسفانه طی سالهای اخیر سوءاستفادههای متفاوتی از کارتهای بانکی شهروندان انجام شده که ورود صنعت بیمه به این حوزه میتواند خدمات ارزندهای برای مردم داشته باشد. سلیمانی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه باید به بخشهای مختلف زندگی مردم ورود و آنان را تحت پوشش کامل قرار دهد، گفت: هدف اصلی صنعت بیمه باید کاهش دغدغههای مردم باشد. او با بیان اینکه در سطح نفوذ بیمه ضعفهای اساسی در کشور احساس میشود، ادامه داد: بسیاری از اموال کشور تحت پوشش بیمه نیستند و همین مورد یک ایراد اساسی است. او با اشاره به ضرورت توسعه صنعت بیمه در کشور گفت: صنعت بیمه در موارد مختلفی میتواند در کنار مردم باشد؛ ولی متاسفانه بیشترین تمرکز خود را روی بیمه شخص ثالث گذاشته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی در جمع مدیران شورای هماهنگی بیمه استان آذربایجان غربی گفت: ظرفیت محصولات جدید بیمهای به گونهای است که میتواند بازار بزرگتری از رشته بیمههای شخص ثالث فراهم کند. رئیس شورای عالی بیمه از میلیونها مسافری که سالانه مرزهای ایران را برای تردد خود انتخاب میکنند بهعنوان یک پتانسیل عظیم بیمهای یاد کرد و گفت: میتوان با نظارت دقیق و برنامهریزی گسترده علاوه بر کنترل تقلبات و تخلفات از این ظرفیت برای افزایش پشتوانه مالی صنعت بیمه استفاده کرد.
سلیمانی با تشریح فعالیتهای اخیر و همچنین برنامههای آتی صنعت بیمه از موضوعاتی نظیر بیمههای اعتباری، ضمانتنامههای بیمهای جایگزین بیمه نامههای بانکی، بیمه کارتهای اعتباری و نظایر آن بهعنوان ستونهای اطمینانآفرین اقتصاد مردمی در کشور یاد کرد و افزود: صنعت بیمه علاوه بر اطمینانبخشی و اعتمادسازی در زمینه رشد اقتصادی نیز ماموریت حساسی را بر عهده دارد. رئیس شورای عالی بیمه گفت: اگر محصولات بیمهای با نگاه به جهش تولید طراحی شود، پروژه مانعزدایی و پشتیبانی صنعت بیمه از مقوله تولید، رقم خواهد خورد.
او همکاری تنگاتنگ نهادناظر صنعت بیمه و سندیکای بیمهگران ایران را به نفع دولت، مردم و فعالان صنعت بیمه دانست و اظهار کرد: هر چقدر بر مسوولیتهای صنعت بیمه اضافه شود، فشار مالی دولت کمتر میشود و میتواند بیدغدغه و چابکتر از قبل به فعالیت خود ادامه دهد.رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود از بلایای طبیعی بهعنوان تهدیدی جدی برای داراییهای کشور و سرمایههای مردم نام برد و گفت: راهاندازی مرکز ریسک در بیمه مرکزی و کنترل نرخهای فنی و تاکید بر نرخ و شرایط منطقی و همچنین نظارت بر عملکرد کنسرسیومها میتواند ضریب اطمینان عمومی را به این صنعت تا حد چشمگیری افزایش دهد.