در این مطالعه محققان دانشگاه میشیگان بیش از ۵۸۰۰ غذا را مورد ارزیابی قرار دادند و آنها را بر اساس میزان بیماریهای تغذیهای برای انسان و تأثیرشان بر محیط زیست رتبه بندی کرد.نتایج نشان داد جایگزینی ۱۰ درصد از کالری دریافتی روزانه از گوشت گاو و گوشتهای فرآوری شده با ترکیبی از میوهها، سبزیجات، آجیل، حبوبات و غذاهای دریایی میتواند میزان کربن رژیم غذایی را تا یک سوم کاهش دهد و به افراد این امکان را میدهد تا ۴۸ دقیقه در روز به عمرشان بیفزایند.
«کاترینا استیلیانو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «به طور کلی، توصیههای غذایی فاقد جهت خاص و قابل اجرا برای ایجاد انگیزه در افراد برای تغییر رفتار است و به ندرت توصیههای رژیم غذایی به اثرات محیطی میپردازد.» محققان این مطالعه غذاها را بر اساس عملکردهای تغذیهای و محیطی شأن، مانند چراغ راهنمایی، در سه منطقه رنگی سبز، زرد و قرمز طبقه بندی کردند.
منطقه سبز نشان دهنده غذاهایی است که توصیه میشود در رژیم غذایی افزوده شود و حاوی غذاهایی است که هم از نظر تغذیه مفید هستند و هم تأثیرات زیست محیطی پایینی دارند. غذاهای این منطقه عمدتاً شامل آجیل، میوهها، سبزیجات مزرعهای، حبوبات، غلات کامل و برخی از غذاهای دریایی هستند.منطقه قرمز شامل غذاهایی است که تأثیرات تغذیهای یا زیست محیطی قابل توجهی دارند و باید در رژیم غذایی افراد کاهش یافته یا از مصرف شأن اجتناب شود. تأثیرات تغذیهای در درجه اول ناشی از گوشتهای فرآوری شده و آب و هوا و سایر تأثیرات زیست محیطی ناشی از گوشت گاو، گوسفند و گوشتهای فرآوری شده بوده است.
«اولیویه ژولیت»، عضو تیم تحقیق، میگوید: «ضرورت تغییرات رژیم غذایی برای بهبود سلامت انسان و محیط زیست مشخص است. یافتههای ما نشان میدهد که جایگزینیهای کوچک هدفمند، راهکار امکان پذیری برای دستیابی به مزایای قابل توجه بهداشتی و زیست محیطی بدون نیاز به تغییر قابل توجه در رژیم غذایی است.»