تسنیم در توضیح این کاریکاتور نوشته است: "اظهارات برخی دولتمردان برخی نشانهها و بهویژه صحبتهای شب گذشته آقای علیاکبر صالحی این شائبه را پیش میآورد که دولت یا نادانسته و یا با آرزوی کسب یک آبنبات انتخاباتی بخواهد سیاست لغو تحریمها توسط آمریکا را به محاق ببرد. متأسفانه برخی گمانهزنیها از رفتار بعضی از دولتمردان و همچنین اخباری که به گوش میرسد حاکی از آن است که دولتیها بیتمایل نیستند که با کسب یک آبنبات انتخاباتی، سیاست لغو همه تحریمهای ظالمانه علیه مردم ایران را بفروشند. "
این کاریکاتور بازتاب وسیعی در فضای سیاسی داشته است علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در توئیتی نوشت: «حافظه ما نه اینچنین جنگ و تحریم ظالمانهای را از خصم به یاد دارد و نه اینچنین کینه توزی و نفرت پراکنی را نسبت به سربازان وطن و رزمندگان خط مقدم. مبتلاییم به روزگاری که از پنجره تیر میبارد و از خانه خنجر.»
محمد علی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب هم در این رابطه نوشت: "این کاریکاتور خبرگزاری رسمی تسنیم در روزهایی است که مذاکره در حال اجراست. دردناکه! "محسن عبداللهی استاد دانشگاه این سوال را مطرح کرده که "این کارتون در ایران منتشر شده؟! "
هادی محمدی فعال رسانهای هم معتقد است: «گویا این بازی مسخره تمام نمیشه. هیج دیپلماتی در دنیا بدون اجازه و دستورالعمل مشخص نظام کشورش مذاکره نمیکنه، دوستان اگر فکر میکنن در حال گول خوردن یا گرفتن آب نبات هستیم به نهادهای عالی نظام بگن که گفتگوها متوقف بشه والا این خنجر از پشت زدن، به ضرر کشور و حتی دولت اصولگرای بعدیست»برخی کاربران میگویند که این کاریکاتور تخریب تیم مذاکره کننده هستهای است.
فردی نوشته است: "تسنیم این کاریکاتور توهینآمیز را درباره نمایندگان ایران در مذاکرات برجام کشیده که چیزی کم از هتاکی مجاهدین روبروی هتل محل مذاکرات ندارد.. جناح متولی تسنیم زمانیکه سعید جلیلی چندین سال زمان و پول مملکت را در ازای تحریمهای مکرر و رفتن ذیل فصل٧ هدر داد هم برایش کاریکاتور میکشید؟ "
کاربری در این رابطه معتقد است: "تا وقتی دیپلماسی قوی کشور این شکلی از درون کشور در حال ضربه خوردن چه انتظاری از خارج نشینهای وطن فروش و دشمنان داریم. " کاربران زیادی بیانات رهبر معظم انقلاب در توصیف تیم مذاکره کننده هستهای را یادآوری شده اند. رهبر انقلاب پیشتر بارها از تیم مذاکره کننده حمایت کرده و آنها را افرادی "متدین"، "غیور"، "متین"، "امین" و "شجاع" دانسته بودند.