به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، نشستی مشترک پیرامون حل موضوعات شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب استان تهران با حضور دکتر سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران، محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، عطایی مدیر کل امور خدمات شهری، مختاری مدیرعامل سازمان بوستان ها، رحمان زاده شهردار منطقه 22، حبیب پوش پارس مدیرعامل شرکت خاکریز آب، شینا انصاری مدیرکل اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار، عنقایی مدیرکل اداره کل برنامه ریزي و توسعه امور خدمات شهري و... برگزار و در خصوص مباحث مشترک بحث و تبادل نظر شد.
احداث مخازن آب اضطراری در سطح شهر تهران از اقدامات مهم محسوب می شود
سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در این جلسه گفت: احداث مخازن آب اضطراری در سطح شهر تهران برای تامین آب مورد نیاز در مواقع بحرانی خصوصا زلزله مورد تاکید شورا بوده است که در این راستا مطابق با هدف گذاری های صورت گرفته باید عملیات احداث آن شتاب بیشتری بگیرد.وی توضیح داد: با تشکیل یک کارگروه و انجام هماهنگی های لازم، صرفه جویی در زمان مدیریت و پیشرفت کارها سرعت بیشتری گیرد.
رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در ادامه افزود: این اقدام از اقدامات بسیار مهم محسوب می شود که باید به خوبی اطلاع رسانی و بازنمایی شود. این عضو شورا در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم آمادگی صددرصدی شهرداری تهران و ارگان های دیگر برای بارش های اواخر اسفندماه امسال و فروردین 1400 تاکید کرد.
تشکیل کمیته ویژه احداث مخازن آب اضطراری در راستای تسریع در انجام امور
در ادامه این جلسه مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، احداث مخازن آب اضطراری جهت استفاده در مواقع بحرانی در بوستان های مناطق 22گانه و با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان تهران در حال اجرا است. یزدانی در ادامه گفت: پس از جانمایی های لازم 25نقطه در بوستان ها در دستور کار قرار گرفت و تاکنون عملیات احداث 17مخزن با پیشرفت بالای90درصدی در حال انجام است و عملیات احداث مخازن دیگر نیز با پیشرفت کمی در حال انجام است.
وی در ادامه تاکید کرد: در جهت تسریع در پیشرفت فیزیکی احداث مخازن آب اضطراری کمیته ای متشکل از شهرداری و شرکت آب و فاضلاب استان تهران تشکیل شود. معاون شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود به عملیات جانمایی و احداث شیرهای هیدرانت سازمان آتش نشانی اشاره کرد و گفت: تاکنون 8700 شیرهیدرانت در سطح مناطق 22گانه احداث شده است و 2000 شیر هیدرانت دیگر نیز در حال احداث است و مجموعا این تعداد باید به 12800 شیر هیدرانت افزایش یابد و باید هر محدوده از سطح شهر تهران دارای شیر هیدرانت باشد که در مواقع لزوم و بحرانی مورد استفاده قرار گیرد.
احداث مخازن آب اضطراری برای مواقع بحرانی از اقدامات ماندگار محسوب می شود
محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز در این جلسه با ذکر این نکته که اولویت ما برای احداث مخازن آب اضطراری، بوستان ها و بیمارستان ها بوده است، گفت: تعدادی از این مخازن جهت بهره برداری آماده افتتاح است و همزمان عملیات کلنگ زنی 70مخزن دیگر نیز آغاز خواهد شد.
بختیاری در ادامه گفت: احداث مخازن آب اضطراری برای مواقع بحرانی از اقدامات ماندگار محسوب می شود و با این اقدام مدل جدیدی از تهیه آب اضطراری در کلانشهر تهران به وجود آوردیم که می تواند الگویی برای سایر کلانشهرها باشد. همچنین در این جلسه در خصوص موضوعاتی چون لزوم تسریع در پیشرفت فاضلاب شهری در مناطق، رسیدگی ویژه به فاضلاب منطقه22، حوضچه تعدیل سیلاب، چشم انداز آبی منطقه22، شیرابه 11ایستگاه میانی، تصفیه خانه لوکال و... مطرح و در خصوص مباحث فوق بحث و تبادل نظر شد.