۱۴۰۴ شنبه ۱۱ آبان چاپ
در صورت تصویب و به مدت سه سال؛

استخراج رمزارز در ایران، ممنوع می شود

استخراج رمزارز در ایران، ممنوع می شود

اقتصاد میهن: مدیرعامل توانیر گفت: طرح جرم‌انگاری استخراج رمزارز با برق غیرمجاز و ممنوعیت سه‌ساله استخراج مجاز، برای تصویب به هیئت دولت ارسال شده تا از حقوق عمومی مردم در برابر مصارف غیرمولد حفاظت شود.

به گزارش  پایگاه خبری اقتصاد میهن ، مصطفی رجبی‌مشهدی، اظهار داشت: توسعه مراکز پایش و کنترل مصرف در ۴۰ شرکت توزیع برق، راه‌اندازی سامانه مردمی ۳۰۰۰۶۱۲۱ برای معرفی برق‌های غیرمجاز و مشارکت مردم در گزارش مصارف غیرعادی، الگویی از حکمرانی هوشمند در صنعت برق ایران ایجاد کرده است.وی افزود: طی سال گذشته، بیش از ۳۱ هزار دستگاه استخراج رمزارز غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری شد که نسبت به سال قبل، رشد سه‌برابری داشته است. همچنین ساماندهی بیش از ۶۳ هزار انشعاب غیرمجاز در سراسر کشور انجام شده است. مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: طرح جرم‌انگاری استخراج رمزارز با برق غیرمجاز و ممنوعیت سه‌ساله استخراج مجاز، برای تصویب به هیئت دولت ارسال شده تا از حقوق عمومی مردم در برابر مصارف غیرمولد حفاظت شود.وی ادامه داد: در سال گذشته بیش از دو میلیون کنتور هوشمند نصب شد و برای نخستین‌بار سامانه محدودکننده مصرف (لیمیتر) به‌صورت عملیاتی به کار گرفته شد. این سامانه‌ها با ارسال پیامک هشدار و قطع خودکار بار، کاهش سه‌هزار مگاواتی پیک مصرف نسبت به سال قبل را رقم زدند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک صادرات ایران بانک رفاه موسسه ملل بانک تجارت بانک ملی بانک توسعه صادرات ایران بانک سینا
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها