۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۳ شهريور چاپ

آرزوی محال، محال ماند! / کنسرت میدان آزادی همایون شجریان لغو شد!

آرزوی محال، محال ماند! / کنسرت میدان آزادی همایون شجریان لغو شد!

اقتصاد میهن: همایون شجریان، خواننده از لغو کنسرت خود در میدان آزادی تهران خبر داد.

* ادعای سخنگوی شهرداری تهران درباره لغو کنسرت رایگان «همایون شجریان

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، سخنگوی شهرداری تهران درباره عدم برگزاری کنسرت همایون شجریان گفت: کوتاهی زمانی، امکان اجرا و مدیریت مستقیم رویداد را از ما سلب می‌کند.عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «شهرداری تهران همواره مشتاق و آماده همکاری و پشتیبانی از رویدادهای هنری و فرهنگی است که به نشاط اجتماعی کمک می‌کند. برگزاری کنسرت هنرمند گرامی، جناب آقای همایون شجریان، در فضای عمومی، اتفاقی مبارک و مسرت‌بخش است که قطعاً مورد استقبال شهروندان تهران قرار خواهد گرفت. با این وجود، تجربه نشان داده که موفقیت و ایمنی چنین رویدادهایی، در گرو برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی فرابخشی به‌هنگام و تدارک زیرساخت‌های لازم توسط «متولی و مجری اصلی» رویداد است. متولی اصلی برگزاری رویدادهای فرهنگی از این دست، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که دارای سازوکارها، اختیارات و مسئولیت‌های قانونی در این حوزه می‌باشد. شهرداری تهران به عنوان یک نهاد اجتماعی و خدماتی و پشتیبان، برای ایفای نقش موثر خود نیازمند است تا از چندین هفته قبل در جریان جزئیات و برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد تا بتواند با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، خدمات پشتیبانی شامل: تمهیدات ترافیکی، استقرار مبلمان شهری، امکانات رفاهی، خدمات امدادی و پشتیبانی فنی را به بهترین شکل ممکن فراهم آورد.»

سخنگوی شهرداری اظهار کرد: «متأسفانه در مورد این رویداد خاص، با فاصله زمانی بسیار کم (دو روز مانده به اجرا) مواجه شدیم که عملاً امکان برنامه‌ریزی و تدارک زیرساخت‌های لازم برای میزبانی ایمن و باشکوه از چنین برنامه ای برای شهرداری فراهم نیست. این کوتاهی زمانی، امکان اجرا و مدیریت مستقیم رویداد را از شهرداری سلب می‌کند. بر این اساس، به صراحت اعلام می‌کنیم که مسئولیت اجرای این رویداد شهرداری تهران نیست، اما نهایت آمادگی را داریم تا در قالب یک همکار و پشتیبان، هرگونه کمکی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی تعیین و از ما درخواست نماید، در حد توان و امکانات موجود انجام دهیم.»

او افزود: «امیدواریم با همکاری و هدایت وزارت ارشاد، این رویداد در شرایطی مناسب و آبرومندانه برگزار شود تا شاهد ایجاد خاطره‌ای شیرین برای مردم و هنرمندان عزیز کشورمان باشیم. شهرداری تهران همواره برای همکاری در راستای برگزاری رویدادهای ارزشمند فرهنگی و هنری آماده است.»

* شهردار تهران: محل برگزاری کنسرت رایگان همایون شجریان به ورزشگاه آزادی تغییر یافت

شهردار تهران گفت: محل برگزاری کنسرت رایگان همایون شجریان به ورزشگاه آزادی تغییر یافت

علیرضا زاکانی، درباره تغییر محل برگزاری کنسرت همایون شجریان گفت: محل برگزاری کنسرت رایگان همایون شجریان به ورزشگاه آزادی تغییر یافت.

* کنسرت رایگان همایون شجریان در میدان آزادی لغو شد

همایون شجریان در اطلاعیه‌ای چنین نوشت: «عزیزان، آن چیزی که حدس می‌زدم، در نهایت اتفاق افتاد. طی دو روز گذشته، وسایل ما اجازه ورود به محل را پیدا نکردند و به نظر می‌رسد که توانایی مدیریت جمعیت میلیونی برای این اجرا وجود ندارد. جلسات و بررسی‌هایی که در این مدت انجام شد، کارهایی بودند که می‌بایست پیش از موافقت با درخواست ما در دو ماه گذشته صورت می‌گرفت.»شجریان در ادامه افزود: «به هر حال، این اجرا انجام نخواهد شد. از تمامی عزیزانی که برای این آرزوی محال من زحمات بسیاری کشیدند، سپاسگزارم. روز و روزگار بر همگی خوش.»  او در واکنش به برخی نفرت‌پراکنی‌ها، ابیاتی از حافظ را منتشر کرد: «ما زِ یاران چَشمِ یاری داشتیم/ خود غلط بود آنچه ما پنداشتیم/ تا درختِ دوستی بَر کِی دهد/ حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم/ نکته‌ها رفت و شکایت کس نکرد/ جانبِ حُرمَت فرو نگذاشتیم/ گفت خود دادی به ما دل حافظا/ ما مُحَصِّل بر کسی نَگماشتیم.»

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک تجارت بانک سینا بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها