۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت چاپ

بازگشت ۲۴ همت کالای تملیکی به چرخه تولید / کاهش رسوب کالا در انبارهای اموال تملیکی با حمایت‌های دستگاه قضایی

بازگشت ۲۴ همت کالای تملیکی به چرخه تولید / کاهش رسوب کالا در انبارهای اموال تملیکی با حمایت‌های دستگاه قضایی

اقتصاد میهن: مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: در سال گذشته ۲۴ همت کالای تملیکی به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، مهندس عسکری در نشست مشترک مدیران سازمان با اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در سال گذشته با تلاش های صورت گرفته، ۵۱ همت کالا تعیین شد که از این میزان ۲۴ همت به چرخه تولید بازگشت. مهندس عسکری با اشاره به برنامه ریزی سازمان برای فروش کالا به صورت خرده فروشی گفت: از فروردین ماه توجه ویژه‌ای به فروش خرده فروشی صورت گرفته است. وی بیان کرد: برای سال ۱۴۰۴ برنامه عملیاتی در ۷ محور تدوین شده تا تعیین تکلیف کالاها در استان‌ها به شکل هدفمند صورت گیرد. وی افزود: بر اساس آمار استخراج شده در مزایده‌های سازمان در گذشته ۳ هزار نفر شرکت کردند اما در بازه کوتاهی که از عملیاتی شدن حراج خرده‌فروشی می گذرد بیش از ۱۲۵ هزار نفر در آن مشارکت داشته اند که خود حاکی از موفقیت و استقبال از این نوع فروش است. رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی با بیان اینکه نگاه شرکتی را در سازمان ایجاد کردیم، خاطرنشان کرد: ۴۰۰ کانتینر کالا از استان‌های جنوبی به سایر استان‌ها انتقال یافت تا زمان رسوب کالا کاهش یابد و تعیین تکلیف با سرعت بیشتری صورت گیرد.  وی گفت: این اقدام موجب شد تا فقط در مدت یک ماه فروردین برخی استان‌ها رکورد خرده‌فروشی سال ۱۴۰۳ را بشکنند.

* کاهش رسوب کالا در انبارهای اموال تملیکی با حمایت‌های دستگاه قضایی

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با اشاره به کاهش رسوب کالا در انبارهای اموال تملیکی گفت: با حمایت‌های ریاست قوه‌قضاییه و دادستان‌ها رسوب کالاها به حداقل رسیده است.احسان عسکری، در حاشیه مراسم بازدید نمایندگان کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از انبارهای اموال تملیکی استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: این سازمان در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۱ همت کالا را تعیین تکلیف کرده که حدود ۱۶ همت اعاده و به چرخه تولید بازگشته و ۱۲.۴ همت نیز به خزانه دولت واریز شده است.وی ادامه داد: وضعیت تعیین تکلیف‌ها، سهم عملکرد سازمان را در تحقق شعار سال ۱۴۰۴ نشان می دهد و امیدواریم در جلسه امروز سازمان با کمیسیون قضایی حقوقی برخی از مشکلات در بحث تعیین‌تکلیف‌ها حل شود.عسکری در پاسخ به سوالی در رابطه با آخرین وضعیت تعیین‌تکلیف کالاهای امحایی اظهار کرد: در بحث کالاهای امحایی که معضل اصلی سازمان اموال تملیکی است در برخی موارد که تاریخ انقضا کالا گذشته و یا آرایی وجود ندارد برخی از کالاها امحا می‌شود که در جلسه امروز به دنبال پیداکردن راهکاری برای تسهیل فرآیند امحا هستیم.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: باتوجه به حمایت ریاست قوه قضاییه و دادستان‌ها سرعت تعیین تکلیف کالاها در اموال تملیکی بالاست و رسوب کالاها به حداقل رسیده است.در دوره جدید سامانه سیات در سازمان اموال تملیکی فعال شده و به صورت ماهانه مزایده‌ها در این بستر انجام می‌شود و خوشبختانه سازمان اموال تملیکی در مزایده اردیبهشت امسال رکورد قبلی خود در اسفندماه که بیش از ۵ همت بود را شکست و در مزایده اردیبهشت ماه ۶.۴ همت کالا برای مزایده گذاشته است.

وی در رابطه با اینکه آیا در بندر شهید رجایی کالاهایی مربوط به سازمان اموال تملیکی وجود دارد، گفت: در منطقه سینا انبارداری انجام می‌شود و باید منتظر ماند تا آمار گمرک و سازمان بنادر اعلام شود تا پس از آن مشخص شود کالایی از سازمان ما در آنجا موجود بوده یا نه.عسکری در رابطه با برگزاری مزایده سکه، سیم‌کارت و خودرو خاطرنشان کرد: مزایده‌های ما به صورت مداوم در حال انجام است و در اردیبهشت ما عملاً یک مزایده در بستر سامانه سیات و یک مزایده به صورت فوق‌العاده خواهیم داشت. مزایده سکه و سیم‌کارت در قالب مزایده خرده فروشی انجام می‌شود که تا این لحظه ۳ نوبت آن برگزار شده است.وی افزود: در خصوص مزایده خودرو در استان تهران، در مزایده فعلی ۶۰ خودرو داریم که کارهای قانونی آن انجام شده و در حراج هستند و در مزایده سامانه سیات هم بیش از ۲۴ خودرو داریم که کار آنها هم انجام شده و در مزایده فعال است.مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به وضعیت حراج اموال مربوط به چای دبش تأکید کرد: آن بخش از کالاهایی که به ما تحویل داده شده بود تمام شده و اموالی باقی نمانده است.

* کاهش زمان تعیین تکلیف کالا‌های تملیکی، در دستور کار کمیسیون قضایی مجلس

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: کاهش زمان تعیین تکلیف اموال انباشت شده در سازمان اموال تملیکی با مکلف کردن دستگاه های ذی ربط به پاسخگویی سریع و دقیق از برنامه های کمیسیون است. محمد سرگزی اظهار کرد: آنجایی که کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس باید برای اصلاح مشکلات قانونی ورود کند این حساسیت را دارد که مشکل را حل نماید و سازمان های ذی ربط را مکلف خواهد کرد که به وظیفه خود در مسیر ساماندهی اموال عمل کنند.وی افزود: برخی خودروهایی که در سازمان اموال تملیکی به دلیل عدم دریافت استاندارد های لازم در حال فرسوده شدن است از خودروهای لوکس و به روز دنیاست در حالی که ما شاهد هستیم برخی از خودرو های تولید داخل که کیفیت پایین تری نسبت به آنها دارند مورد تایید قرار می‌گیرند.سرگزی ضمن تقدیر از اقدامات سازمان اموال تملیکی در خصوص خرده فروشی اموال گفت: این اقدام برای کاهش تشریفات اداری و تسریع در خروج اموال بسیار موثر و ارزشمند است که مصرف کننده واقعی امکان خرید اموال را به دست می آورند.وی گفت: برخی از کالاهای سریع‌الفساد که باید آزمایش هایی توسط سازمان غذا و دارو صورت گیرد انجام نمی شود و به دلیل عدم اظهار نظر دقیق، کالاهابه سمت امحا شدن سوق داده می شود.رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تصریح کرد : جلسه ای با حضور سازمان استاندارد، اموال‌تملیکی. گمرک، دستگاه های کاشف، محیط زیست و سایر دستگاه‌های متولی در حوزه فروش برگزار خواهیم کرد تا مانع از بین رفتن کالاها شویم.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک توسعه صادرات ایران بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها