۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت چاپ

آغاز پرداخت خسارت دارندگان بیمه نامه توقف کسب و کار بیمه تعاون

آغاز پرداخت خسارت دارندگان بیمه نامه توقف کسب و کار بیمه تعاون

اقتصاد میهن: آئین پرداخت خسارت بیمه توقف کسب و کار به ۲۰۰۰ واحد صنفی تحت پوشش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمه تعاون، در این مراسم که باحضور غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی، یونس مظلومی مدیرعامل بیمه تعاون و جمعی از بیمه گزاران برگزار شد، تعدادی از دارندگان بیمه نامه توقف کسب و کار ناشی از اپیدمی که واحد صنفی آنان بدلیل اعلام قرنطینه از فعالیت بازمانده بودند، خسارت ناشی از این تعطیلی را دریافت کردند. در این مراسم دکتر مظلومی با اعلام اینکه حدود ۳۶۵۳ فقره بیمه نامه توقف کسب و کار تاکنون از سوی بیمه تعاون صادر شده است گفت: موضوع قرارداد بیمه توقف کسب و کار عبارتست از خسارت های مالی ناشی از تعطیلی و عدم فعالیت موقت یا دائم بیمه گزار یا ذینفع که منجر به قطع درآمد و سود مورد انتظار شود.مدیرعامل بیمه تعاون افزود: ما تنها دو شرط برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران در نظر گرفته ایم که یکی ممنوعیت کامل فعالیت براساس اعلام دولت یا ستاد ملی مقابله با کرونا و دیگری توقف کامل درآمد بیمه گزار است.

مظلومی همچنین گفت: سرمایه بیمه پس از دوره انتظار دو هفته ای به مدت ۶۰ روز با کسر فرانشیز ۷ روز قابل پرداخت است. البته ذکر این نکته لازم است که دارندگان این بیمه نامه باید توقف دو هفته ای از زمان صدور داشته باشند.وی تاکید کرد: بیمه توقف کسب و کار با حمایت کامل بیمه مرکزی اجرایی شده است و تا یکسال بصورت انحصاری تنها از سوی بیمه تعاون اجرا می شود.

مدیرعامل بیمه تعاون گفت: براین اساس همه کسب و کارها در ۵ گروه دسته بندی شده اند که از گروه های کم ریسک تا پر ریسک شناخته شده و بر مبنای میزان سرمایه، از ۵۰۰ هزار تا ۱۲ میلیون تومان روزانه خسارت به آنان پرداخت می شود.وی با اشاره به اینکه تا امروز ۳۶۰۰ واحد صنفی در کشور این بیمه نامه را با ارزش خسارتی حدود ۱۰۰ میلیارد تومان خریداری کرده اند، گفت: بیشتر خریداران این بیمه نامه صاحبان کسب و کار کوچک و متوسط هستند که تاکنون ۲۰۰ فقره خسارت با رقم حدود ۵۹ میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال خسارت بررسی و پرداخت شده است. همچنین ۲۲۲۳ فقره پرونده خسارت معوق به ارزش ۱۰۰۷ در شعب سراسر کشور در حال بررسی است.

در این مراسم همچنین غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی نیز با اشاره به اینکه وقوع اپیدمی کرونا در کشور مشکلات فراوانی را برای افراد صاحبان مشاغل بوجود آورده است، گفت: یکی از دغدغه های صنعت بیمه در این شرایط داشتن محصولی بود که مشکلات اقشار مختلف را پوشش دهد. وی افزود: در سال ۹۹ شرکت بیمه تعاون پیشرو این امر شد و محصول جدیدی را برای جبران خسارات ناشی از توقف کسب و کار ارائه کرد. طرحی که از سوی این شرکت ارائه شد پس از بررسی کارشناسی در هیات عامل مورد تائید قرار گرفت و مجوز قانونی در این زمینه صادر شد.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک سینا بانک تجارت بانک صادرات ایران فولاد خراسان بیمه ملت موسسه ملل بانک ملی
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها