به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد خراسان، امیر کرخی، سرپرست کارگاه تعمیرات احیای مستقیم این مجتمع اظهار داشت: تعمیرات اساسی کمپرسور سیل که پیشتر توسط کارشناسان خارجی و با صرف مبالغ ارزی فراوان انجام میشده ، بیش از سه سال است که با همت متخصصان و کارشناسان این واحد، بومیسازی شده و دیگر نیازی به حضور کارشناسان خارجی در این زمینه نداریم. این تجهیز طی سه مرحله در طول سال به دلیل بالا رفتن ارتعاش و دما دمونتاژ و به منظور انجام تعمیرات به کارگاه منتقل شد. در ادامه با توجه به آسیب دیدگی پوسته کمپرسور و کاهش قابلیت اطمینان تجهیز، به موازات تعمیرات، بومیسازی پوسته کمپرسور نیز در دستور کار قرار گرفت.
به گفته وی، کمپرسور سیل یکی از تجهیزات اصلی و مهم واحدهای احیا در صنایع فولاد هست که کارکرد آن انتقال و فشردهسازی گاز خنثی و آببندی ورودی و خروجی کوره برای جلوگیری از فرار گاز است. یاتاقان بندی این دستگاه با 6 هزار دور در دقیقه و حساسیت بسیار زیادی همراه است و اگر کوچکترین خطایی در این زمینه رخ دهد باعث خرابی دستگاه و خسارات جبرانناپذیر میشود.
کارشناس ارشد نگهداری و تعمیرات کارخانه احیای مستقیم هم در پیوند با این رویداد بیان کرد: آنچه که باعث شده تعمیرات این دوره با اهمیتتر از موارد قبلی باشد این است که در این تعمیرات از پوسته کمپرسور بومیسازی شده ، برای اولین بار استفاده شده است. بومیسازی این قسمت از تجهیز صرفهجویی ارزی 110 هزار دلاری به همراه داشته است.
حسین قاسمی تاکید کرد: تعمیر اساسی این تجهیز با همت و تلاش متخصصان توانای «فولاد خراسان» در کارگاه تعمیرات احیای مستقیم با صرف 300 نفر ساعت به ثمر رسید و برگ زرین دیگری بر افتخارات همکاران ما افزوده شد. این تجهیز که وظیفه فشردهسازی گاز خنثی مورد نیاز قسمتهای مختلف واحد را بر عهده دارد در تاریخ چهارم اسفند امسال با موفقیت دوباره در مدار تولید قرار گرفت.
امیر یحیی طرزی، رئیس نگهداری و تعمیرات احیای مستقیم «فولاد خراسان» هم در پایان از تلاشهای تمامی همکاران خویش در کارگاه نگهداری و تعمیرات احیای مستقیم و همچنین دفتر فنی این ابرشرکت تولیدی که در پیگیری تامین قطعات، تعمیرات اساسی و نصب و مونتاژ این تجهیز همکاری داشتهاند، تشکر و قدردانی خود را ابراز کرد.