* همکاری شرکت فولاد مبارکه با ۱۳۰ مرکز علمی تحقیقاتی و دانشگاهی
فولاد مبارکه در راستای افزایش نیازهای تحقیقاتی و دانش روز، توسعه اکوسیستم نوآوری شرکت و توسعه ارتباطات خود با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، شرکت های دانش بنیان و ... را نیز در دستورکار خود قرار داده است. فولاد مبارکه همکاری خود با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را از طریق انعقاد قراردادهای بلند مدت باز (تفاهم نامه اعتبار انجام فعالیتهای پژوهشی) توسعه داده است و هم اکنون با بیش از ۱۳۰ مرکز علمی ارتباط و همکاری تحقیقاتی مستمر دارد.
* همکاری فولاد مبارکه با دانشگاه های مطرح کشور
بر اساس توانمندی و امکانات پژوهشی مراکز علمی و نیازهای این بنگاه اقتصادی تعریف میشود. ملاکِ انتخاب، تخصص و توانمندی بوده و تعدد طرح و دانشگاه ، حکایتِ گریز از انحصار است.
فولاد مبارکه؛ تلاش برای مرجعیت علمی به همراه حل مشکلات فعلی
مدیریت تحقیق و توسعه این شرکت با انجام بیش از ۱۲۰۰ پروژه تحقیقاتی رسالت خود در زمینه انجام تحقیقات کاربردی و مساله محور انجام داده و بهبودهای بزرگی را از جنس نوآوری تدریجی و تعالی عملیات به سرانجام رسانده است. شرکت فولاد مبارکه از سال ۱۳۹۶ با دریافت گزارشات بازخورد جایزه EFQM و MAKE و ارزیابی های مختلف، با بازنگری سند راهبردی تحقیق و توسعه به سمت رویکرد نوآوری باز و تجاری سازی فناوری حرکت و با الهام از استراتژی های جدید شرکت در زمینه کسب دانش فنی و توسعه فناوری فولاد در کشور، نوآوری اساسی و رادیکالی را آغاز نموده است.