۱۴۰۴ سه شنبه ۲۵ تير چاپ
در مجمع عمومی عادی سالیانه تاکید شد؛

رشد ۵ درصدی تولید و سود خالص «کگل» در سال ۱۴۰۳ / تقسیم سود ۳۱۰ ریالی برای هر سهم گل گهر

رشد ۵ درصدی تولید و سود خالص «کگل» در سال ۱۴۰۳ / تقسیم سود ۳۱۰ ریالی برای هر سهم گل گهر

اقتصاد میهن: مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌ گهر در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت، با ارائه گزارشی جامع از عملکرد مالی و عملیاتی، از رشد درآمد، سودآوری و پیشرفت طرح‌ های توسعه‌ای گل‌ گهر در سال ۱۴۰۳ خبر داد؛ آن‌ هم در شرایطی که عمده شرکت‌های زنجیره فولاد با کاهش سود مواجه بوده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی و صنعتی گل‌ گهر که با حضور سهامداران حقیقی و حقوقی، نمایندگان سازمان بورس، هیئت‌مدیره و کارکنان برگزار شد، ایمان عتیقی گزارشی جامع از عملکرد سال مالی منتهی به اسفندماه ۱۴۰۳ ارائه کرد.وی در ابتدای سخنان به جایگاه گل‌گهر در زنجیره تولید فولاد کشور پرداخت و گفت: گل‌ گهر با در اختیار داشتن ۱۷ درصد از تولید کنسانتره و ۲۰ درصد از تولید گندله کشور، به‌عنوان رتبه نخست کشور در این حوزه شناخته می‌شود. همچنین با ۱۶ درصد سهم در تولید آهن اسفنجی، رتبه دوم و با ۲.۷ درصد در تولید شمش فولاد، رتبه نهم را در اختیار داریم.عتیقی با اشره به چالش‌های صنعت از جمله ناترازی انرژی، از رشد ۸ درصدی تولید کنسانتره در گل‌ گهر نسبت به سال گذشته خبر داد.وی افزود: تولید گندله ۲ درصد و آهن اسفنجی ۳۶ درصد افزایش یافته است که این دستاورد حاصل تلاش شبانه‌روزی کارگران و مدیران منطقه گل‌گهر است.وی با تاکید بر نقش صادرات در تامین منابع مالی شرکت گفت: در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل، ۷ درصد رشد در فروش کل و ۲۰۰ درصد افزایش در فروش صادراتی داشتیم. این روند موجب رشد ۱۸ درصدی درآمدهای فروش داخلی و صادرات شده است.

عملکرد درخشان مالی در مقایسه با زنجیره فولاد

مدیرعامل گل‌گهر با اشاره به کاهش سودآوری در زنجیره فولاد کشور اظهار داشت: در حالی که بسیاری از شرکت‌های فولادی با افت سود مواجه شدند، گل‌گهر موفق به ثبت رشد ۲۱ درصدی در درآمد عملیاتی (از ۶۸ همت به ۸۳ همت)، رشد ۲۱ درصدی سود ناخالص و رشد ۲۰ درصدی سود عملیاتی شد. سود خالص نیز با افزایش ۵ درصدی از ۱۸ همت به حدود ۱۹ همت رسید.وی در ادامه با مقایسه عملکرد گل‌ گهر با میانگین صنعت فولاد گفت: در شرایطی که سود ناخالص در زنجیره فولاد منفی ۲۱ درصد گزارش شده، گل‌ گهر با رشد ۲۱.۵ درصدی در این شاخص عملکردی متمایز داشته است. همچنین در حالی که سود عملیاتی صنعت منفی بوده، گل‌ گهر افزایش ۲۰.۳ درصدی را تجربه کرده است.

سرمایه‌گذاری‌ و پروژه‌های توسعه‌ای

عتیقی با اشاره به افزایش ۳۸ درصدی سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ثابت مشهود و رشد ۱۴ درصدی در سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌های تابعه گفت: شرکت گل‌گهر شش محور استراتژیک برای توسعه تعریف کرده است؛ از جمله توسعه فعالیت‌های اکتشافی، تکمیل زنجیره ارزش، توسعه زیرساخت‌های انرژی و فناوری‌های معدنکاری.وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۲ پروژه با سرمایه‌گذاری ۴۰ همت به بهره‌برداری رسید که منجر به اشتغال‌زایی برای ۳ هزار نفر شد. در ۱۵ ماه آینده نیز ۱۵ پروژه دیگر با مجموع سرمایه‌گذاری ۱۶۳ همت در دستور کار قرار دارد. البته اجرای برخی پروژه‌ها مانند طرح توسعه آهن و فولاد منوط به تزریق نقدینگی توسط سهامداران است.مدیرعامل گل‌گهر در ادامه از رشد درآمد عملیاتی شرکت‌های تابعه خبر داد: درآمد عملیاتی شرکت گهر زمین ۴۳ درصد، جهان فولاد ۴۵ درصد، گوهر انرژی ۱۷۰ درصد و گوهر ترابر (حمل و نقل ترکیبی) ۵۸ درصد رشد داشته است.عتیقی در پایان با قدردانی از حمایت سهامداران، هیئت‌مدیره و کارکنان شرکت، گل‌گهر را شرکتی پویا، در حال توسعه و با نقش‌آفرینی برجسته در صنعت فولاد کشور معرفی کرد.وی از سهامداران خواست تا با ادامه حمایت‌های خود، زمینه‌ساز بهره‌برداری از پروژه‌های کلیدی در آینده نزدیک شوند.

تقسیم سود ۳۱۰ ریالی برای هر سهم گل گهر

شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه خود برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۳ را منتشر کرد. در این مجمع صورت‌های مالی و گزارش عملکرد هیئت‌مدیره مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.بر اساس مصوبات مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنعتی و معدنی گل گهر، سود خالص شرکت در پایان سال مالی مذکور به رقم ۱۸۹ هزار و ۷۰۷ میلیارد ریال رسید و سود قابل تخصیص نیز ۱۸۹ هزار و ۹۲۶ میلیارد ریال اعلام شد. همچنین سود خالص هر سهم ۴۱۳ ریال و سود نقدی مصوب برای هر سهم ۳۱۰ ریال تعیین شد.

در این جلسه موسسه حسابرسی «هشیار بهمند» به‌عنوان بازرس قانونی و حسابرس اصلی و موسسه حسابرسی «بهراد مشار» به‌عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند. همچنین روزنامه‌های «دنیای اقتصاد» و «جهان صنعت» برای درج آگهی‌های شرکت برگزیده شدند.مجمع عمومی گل‌گهر همچنین اعضای جدید هیئت‌مدیره را برای یک دوره دو ساله انتخاب کرد. شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید، سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، توسعه معدنی و صنعتی صبانور و سرمایه‌گذاری سپه ترکیب هیئت‌مدیره جدید را تشکیل می‌دهند. میزان پاداش هیئت‌مدیره نیز ۱۵۰ میلیارد ریال تعیین شد.همچنین ایمان عتیقی به‌عنوان مدیرعامل، حمیدرضا فولادگر به‌عنوان رئیس کمیته حسابرسی، حمید یزدان‌پرستی به‌عنوان نماینده حسابرس مستقل و بازرس قانونی و محمود زیدآبادی‌نژاد به‌عنوان بالاترین مقام مالی شرکت معرفی شدند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک تجارت شرکت گهرزمین بانک سپه بانک سینا بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها