به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، مجید بهزادپور افزود: منابع مالی بیمه با حوزههای بانکی و بازار سرمایه قابلمقایسه نیست ولی با توجه به نگاه به این حوزه، نمیتوان نقش توسعهای آن را نادیده گرفت. او فعالیت در حوزههای زیرساختی مانند تامین مالی گذرگاههای بزرگ کشور را از جمله رویکردهای جدید بیمه دانست و اضافه کرد: تلاشها بر این است که با تشکیل کارگروه مشترک بین بیمه و استانداریها امکان همکاریهای متقابل در این زمینه فراهم شود.
بهزادپور با اشاره به گنجاندن بیمه بهعنوان یکی از تامینکنندگان مالی کشور در برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: این موضوع یک فرصت بزرگ است چراکه وظیفه صنعت بیمه ارزیابی ریسک و ارائه پوششهای بیمهای برای همه بازیگران اقتصادی و فعالان عرصههای مختلف است. بهزادپور افزود: وظایف حوزه بیمه در سه بخش ملی، بخشی و منطقهای قابل تقسیم است که در بخش ملی موضوعاتی مانند بیمههای شخص ثالث، ارائه خدمت به زائران اربعین حسینی و حوزههای بینالملل از جمله برنامههای مهم این عرصه است. او ادامه داد: ارائه خدمت در عرصههایی مانند انرژی، نفت، گاز، پتروشیمی، گردشگری، بهداشت و درمان جزو خدمات ارائهشده در حوزه بخشی است و پرداخت ۱۰درصدی عوارض بیمه شخص ثالث به وزارت بهداشت، مصداقی از این رویکرد است.
وی در توضیح حوزه منطقهای فعالیتهای صنعت بیمه مبنیبر تلاش در جهت مشارکت در مناطق مختلف کشور گفت: تمرکز بیمه مرکزی برای عملیاتیکردن این رویکرد، تقویت ارتباط با استانهای کشور و متعاقب آن شناسایی ظرفیتها و توانمندیهای آنهاست. در این نشست که با حضور معاون اقتصادی استاندار، دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران، مدیرانعامل شرکتهای بیمه «آسیا، رازی و ما» و مدیران بیمه مرکزی برگزار شد حاضران به طرح دیدگاههای خود پرداختند. کم بیمهگی برخی از نهادها، پوششریسکهای بزرگ با وجود تحریمهای بینالمللی و امیدواری برای رسیدن به استانداردهای بیمهای دنیا از جمله مهمترین محورهای طرح شده از سوی حاضران بود.