مردم میگویند طرح شبانه تنها برای پول گرفتن است و هیچ اثر دیگری ندارد. قالیباف رئیس مجلس اما میگوید:« مردم خدایی نکرده فکر نکنند دولت برای تامین کسری بودجه و یا نیروی انتظامی برای کسب درآمد این کار را انجام میدهد، این اقدام تنها برای حفظ جان مردم است.»رییس پلیس راهور تهران هم میگوید:« طرح منع تردد شبانه اثر خودش را در مقطعی گذاشت، اکنون ترددهای شبانه خیلی کم نشده است، راه فرار آن را پیدا کردند، مجوزهایی اخذ شده است، خیلیها بهراحتی ۱۰ شب به بعد تردد میکنند همچنین نواقصی نیز در سیستمها و سامانهها وجود دارد.»
چر باید طرحی که به صورت فشل و ناقص اجرا میشود، ادامه داشته باشد؟ فکر نمیکنید برای کنترل کرونا باید کارهای مهمتری انجام بدهیم؟ مثلا مسئولان محترم بهداشت سری به خیابانها بزنند؛ میزان زد ماسک در بین مردم به پایین ترین حد خود رسیده است. برخی از مردم حتی در وسایل حمل و نقل عمومی هم ماسک نمیزنند.عروسیها و مراسمهای مختلف هم که برقرار شده و دورکاریها هم به پایان رسیده است. مسئولان محترم که سعی میکنند با وجود همه هشدارها دوباره مدارس و دانشگاهها را باز کنند! با وجود این همه اهمال کاری، طرح شبانه هیچ معنایی پیدا نمیکند. به نظر میرسد که طرحی که با آن در جلسات پز میدهند که ما برای کنترل کرونا کار کردهایم.
تصور کنید مدارس و دانشگاهها در حال باز شدن است و بعد به مردم میگوییم 10 شب به بعد در خیابان نباشید. خندهدار نیست؟ باز اگر مردم رعایت میکردند، اشکالی نداشت اما الان تقریبا همانگونه که پلیس گفت، مردم با راهفرارهایی که پیدا کردهاند؛ 10 شب به بعد هم در معابر شهری زندگی ادامه دارد.به نظر میرسد باید هرچه زودتر این طرح حالا مسخره و ناکارآمد شبانه لغو شود و ستاد ملی کرونا، فکری به حال روزهای کرونایی ما کند. شوخی نیست هنوز که هنوز است آمار مرگ و میر کرونایی ما سه رقمی است. این یعنی هنوز ما نتوانستهایم به صورت موفقی این بیماری را کنترل کنیم.
البته وزیر بهداشت همچون نمکی وزیر پیشین، در شعار دادن نمره 20 میگیرد اما وضعیت نشان میدهد ما برای حل مسئله کرونا در کشور، راه زیادی در پیش داریم. به ویژه اینکه هنوز بخش در جامعه در برابر زدن واکسن مقاومت میکنند. وقت خودمان را با طرحهای ناکارآمد هدر ندهیم و فکری به حال نزدن ماسک و آسان گیری مردم در برابر کرونا کنیم.
مصطفی داننده