به گزارش خبرنگار اقتصاد میهن، حسین نظری که به بهانه تشریح عملکرد معاونت خدمات شهری در جمع خبرنگاران حضور یافته بود، از متحد الشکل شدن لباس کارکنان میادین میوه و تره بار، ساماندهی دستفروشان چهارراه ولیعصر از نیمه اول دی، کنترل هوشمند حریم شهر تهران از طریق اتاق مانیتورینگ و اضافه شدن ۲۰۰۰ هکتار به کمربند سبز شهر تهران در ۱۱ نقطه تهران خبر داد.
نظری در ابتدا با انتقاد از رواج سگ گردانی در بوستان های تهران، با بیان اینکه سگ گردانی داد مردم را درآورده است، گفت: در کشورهای خارجی اگر کسی اجازه سگ گردانی پیدا میکند قاعده و قانون بر آن حکمفرماست و فرد وظیفه دارد بحثهای بهداشتی و نظافتی شهر را نسبت به آن حیوان رعایت کند، در حالیکه در شهر تهران این قواعد رعایت نمیشود.نظری افزود: با هماهنگی صورت گرفته طرح ساماندهی دستفروشان در چهارراه ولیعصر را در دستور کار قرار داده ایم که این امر در در نیمه اول دی ماه اجرایی خواهد شد.
نظری در ادامه صحبت های خود گریزی هم به حوزه فضای سبز تهران زد و از اضافه شدن ۲۰۰۰ هکتار به کمربند سبز شهر در ۱۱ نقطه تهران خبر داد و تصریح کرد: این اقدام باعث میشود در این ۱۱ نقطه ساخت و سازهای غیر مجاز توسط افراد حقیقی و حقوقی از بین برود.به گفته وی، همچنین فاز نخست بوستان چهار باغ به مساحت ۴۵ هکتار در پهنه شمالی مصلی اجرایی خواهد شد. در حقیقت مصلی با یک پل به منطقه شمالی بزرگراه شهید سلیمانی متصل خواهد شد و محیط بزرگی ایجاد خواهد شد که میتوان از آن برای اقامه نماز نیز استفاده کرد.معاون خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: همچنین ۵۴ هکتار فضای سبز در قالب پروژه روددره فرحزاد احیاء و بازسازی شده است.نظری به ارسال نامهای به دفتر مقام معظم رهبری جهت دیدار پاکبانان با معظم له اظهار کرد: نامه درخواستی ارسال شده تا پاکبانان نیز همانند سایر اقشار با حضرت آقا دیداری داشته باشند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص گذر ۳۰ تیر، با شایعه خواندن انتقال این گذر به شرق تهران گفت: طرح جدیدی برای این گذر با مشورت افراد حاضر در آن تهیه شده که پس از تکمیل آن اجرایی خواهد شد اما هیچ رخداد جدیدی منجر به تعطیلی این گذر اتفاق نخواهد افتاد و تنها ساماندهی مدنظر است. انتقال این خیابان شایعه است و فعلا قصد جابهجایی نداریم و در حال حاضر تنها بهسازی، بهداشتیسازی و ساماندهی این گذر در دستور کار قرار گرفته است. نظری در تشریح احداث آرمستانهای شهر جدید گفت: در حال حاضر ظرفیت بهشت زهرا (س) رو به اتمام است؛ واقعیتی که برای اموات در شهر تهران باید منجر به اتخاذ فکری اساسی شود. احداث آرامستان جدید باید در اطراف تهران صورت بگیرد برهمین اساس مشاور به کار گرفته شد اما موضوع اساسی هماهنگی بین سازمانی و ارگانی و تملک زمین است. در حال حاضر هیچ یک از موارد قبلی که به عنوان محل آرامستان جدید اعلام شده، منتفی نیست. چهار نقطه را در حال رایزنی داریم و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال جاری آنها را قطعی کنیم.