به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمدرضا حسین زاده در نشست بررسی عملکرد واحدهای صف این بانک در سال ۹۹ که با حضور اعضای هیات مدیره، معاونین مدیرعامل، مدیران امور، روسای ادارات امور شعب، روسای ادارات کل بانک، روسای حوزه ها، روسای شعب مستقل و... به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود: در ثبت نام ETF به علت جلوگیری از ازدحام شعب و حفظ سلامت همکاران و مشتریان، اجازه ثبت نام حضوری در شعب را ندادیم که این امر نشان از وجود سرویس های بانکی متنوع و پرتوان بانک دارد.
وی تصریح کرد: در حوزه سلامت همکاران، عملکرد بخش درمان و بیمارستان بانک به ویژه در اجرای طرح غربالگری بسیار مناسب بوده است و اولویت نخست ما حفظ سلامت همکاران و خانواده های آنهاست. حسین زاده با تاکید بر اینکه روسای شعب باید نسبت به درآمدها و هزینه ها، قیمت تمام شده پول و... حساسیت لازم را داشته باشند، بیان کرد: به منظور مدیریت بهتر منابع مازاد بانک و همچنین همراهی بیشتر برای رفع مشکل کسب و کارها در شرایط کنونی کشور، حدود اختیارات ادارات امور شعب در سراسر کشور را ارتقا دادیم که این امر فرصت مغتنمی برای مشتریان در زمینه صدور ضمانتنامه، خرید دین و... خواهد بود.
مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه روسای شعب باید مشتری مداری را به صورت ویژه مورد توجه داشته باشند، عنوان کرد: حوزه ارزی یکی از مزیت های بانک ملی ایران است و شعب خارج از کشور باید اهتمام بیشتری برای افزایش درآمد داشته باشند. ضمن اینکه شعب داخلی نیز باید کسب منابع ارزان قیمت را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند. محمود شایان عضو هیات مدیره بانک نیز با بیان اینکه امسال به سمت سودآوری خوبی در حال پیشروی هستیم، گفت: برای تعیین تکلیف منابع مازاد،مصوبه ای را درجهت افزایش حدود اختیارات خرید دین ادارات امور شعب همراه با رعایت اصل بهداشت اعتباری بانک داشتیم. همچنین طرح گام نیز مصوب شده تا بتوانیم به ترکیب خوبی از منابع بازار پول و سرمایه دست یابیم.
وی تصریح کرد: امسال تغییراتی در سیاست اعتباری بانک داشتیم و محدودیت صدور ضمانتنامه شعب در ازای منابع نقدی مشتریان برداشته شد که ادارات امور نظارت کافی را در این خصوص خواهند داشت. ناصر شاهباز دیگر عضو هیات مدیره بانک ضمن بررسی و تبادل نظر در خصوص شاخص های عملکردی شعب بر اهمیت منابع ارزان قیمت در پرتفوی سپرده ای بانک و راهکارهای عملی جهت کسب درآمدهای کارمزدی و در نهایت سودآوری بانک تاکید کرد.
مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک ضمن اشاره بر آمادگی کامل بانک در سرویس دهی مناسب به مشتریان در ایام کرونا، از همکاران بخش آی تی و اداره کل شبکه و زیرساخت قدردانی کرد و گفت: در ثبت نام ETF از میان 14 بانک منتخب وزارت اقتصاد 52 درصد سهم تعداد ثبت نام ها و 47.4 درصد سهم مبلغ جذب شده متعلق به بانک ملی ایران بوده است. این در حالی است که علی رغم ثبت نام حضوری سایر بانک ها، تمامی ثبت نام ها در بانک ملی ایران برای رعایت پروتکل های بهداشتی در روزهای شیوع کرونا به صورت غیرحضوری و به پشتوانه خدمات الکترونیکی بانک صورت گرفت. وی درباره سیاست های اعتباری بانک نیز اظهار کرد: امیدواریم در فرصت باقی مانده تا پایان سال نیز بتوانیم سهم درآمدهای مشاع را افزایش دهیم و روزهای خوبی را برای بانک ملی ایران ترسیم کنیم.
عباس شفیعی دیگر عضو هیات مدیره بانک با بیان اینکه آثار تلاش های همکاران در بهبود صورت های مالی نمایان است، درباره آمادگی واحدهای بانک برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در میان همکاران گفت: آمادگی لازم در میان واحدهای بانک در این خصوص وجود دارد و بخشنامه جدید اداره سازمان و روش ها و طرح غربالگری بیمارستان بانک نیز در حال اجراست. ضمن اینکه از همکاران گرامی درخواست داریم حداکثر توجه را در رعایت پروتکل های بهداشتی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و بانک برای حفظ سلامت خود داشته باشند.
کاووس ایرج پور عضو هیات مدیره بانک نیز با اشاره بر افزایش مطالبات بانک در سررسیدهای گذشته درخصوص بیماری کرونا گفت: ضروری است همکاران دستورالعمل های جدید امهال را مطالعه کنند. همچنین همکاران باید درباره فروش اموال مازاد بانک نیز توجه بیشتری داشته باشند. هادی سالار خیلی مدیر امور طرح و برنامه بانک هم توضیحاتی را درباره فرآیند رشد واحدها و میرمحمود موسوی رییس اداره کل مدیریت استراتژیک بانک و شهریار سعادت رییس اداره کل کارپردازی مطالبی را درباره قیمت تمام شده پول، نرخ موثر تسهیلات، حاشیه سود، هزینه های بانک و... ارایه کردند.
سالار خیلی با تاکید بر اینکه در هدف گذاری ها به دنبال رسیدن به ترکیب منابع مورد نظر هستیم و شعب می توانند عملکرد خود را رصد کنند، بیان کرد: اگر واحدهای ستادی به خوبی در کنار واحدهای صف قرار گیرند، میتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.
لازم به ذکر است، دکتر حسین زاده به جهت عملکرد برتر شعب حوزه گناوه بوشهر و قرارگرفتن سه شعبه از مجموع ۹ شعبه حوزه در میان شعب برتر بانک، از ریاست این حوزه قدردانی کرد و خواست درخصوص موفقیت خود توضیحاتی را ارایه کند. همچنین روسای ادارات امور شعب بانک از جمله رییس اداره امور شعب غرب تهران، چهار محال و بختیاری، فارس، قم و... نقطه نظرات خود را در این نشست بیان و اعضای هیات مدیره به مسایل طرح شده پاسخ دادند.
در پایان نشست، شعب برتر بانک معرفی شدند که در میان شعب ممتاز، خیابان خرمشهر زنجان به عنوان شعبه برتر انتخاب شد. در میان شعب درجه یک نیز مجتمع فولاد اهواز، خیابان فلسطین مشهد و نی ریز فارس، در میان شعب درجه دو شعبه های بازار گناباد، غدیر اصفهان، زین الدین قم و سپاهان مشهد و در میان شعب درجه سه بانک، شعبه های سلمان فارسی مبارکه، شبانکاره بندر گناوه و میدان تره بار اردبیل به عنوان شعب برتر معرفی شدند. شعب بسیج گناوه بوشهر، میدان تره بار گناوه، زارچ یزد، بندر ریگ بوشهر و چهارراه یوسف آباد تایباد خراسان رضوی به عنوان شعب برتر بانک در میان شعب درجه چهار و مشکان نی ریز فارس به عنوان شعبه برتر درجه پنج انتخاب شدند.