کد خبر : 106247 تاریخ : ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ آبان
سرمايه‌گذاري بيش از ۱۰ هزار ميليارد ريالي در توسعه زيرساخت‌هاي فرودگاه اهواز اقتصاد میهن: معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از اجراي مجموعه‌اي از طرح‌هاي توسعه‌اي بزرگ در فرودگاه‌هاي کشور با هدف ارتقاي خدمات، افزايش بهره‌وري اقتصادي و تسهيل تردد مسافران به روش BOT با همکاري بخش خصوصي خبر داد.
سرمايه‌گذاري بيش از ۱۰ هزار ميليارد ريالي در توسعه زيرساخت‌هاي فرودگاه اهواز

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، محمد امیرانی با اشاره به تأکید وزیر راه و شهرسازی بر اقتصادی‌سازی فعالیت فرودگاه‌ها، گفت: پروژه‌های عمرانی و خدماتی جدید فرودگاه شهید سپهبد سلیمانی اهواز شامل احداث جایگاه تشریفات اختصاصی(CIP)، پارکینگ طبقاتی، هتل فرودگاهی و باغ رستوران در حال اجراست و مجموع سرمایه‌گذاری این طرح‌ها به بیش از ۱۰۷۴۳ میلیارد ریال می‌رسد.وی افزود: جایگاه تشریفات اختصاصی (CIP) در زمینی به مساحت ۱۰۲۶ مترمربع و با سرمایه‌گذاری ۲۰۴۰ میلیارد ریال طی دو سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین پارکینگ سه‌طبقه جدید به مساحت ۳۴۸۴ مترمربع و با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵۱۴ میلیارد ریال، به ساماندهی ترافیک و تسهیل دسترسی مسافران کمک خواهد کرد.

به گفته امیرانی، احداث هتل فرودگاهی سه‌طبقه با زیربنای ۲۲۲۵ مترمربع و سرمایه‌گذاری بیش از ۶۵۲۳ میلیارد ریال نیز در دستور کار قرار گرفته است و در مدت سه سال ساخته خواهد شد. وی در خصوص پروژه باغ رستوران فرودگاهی نیز خاطرنشان کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری ۶۶۶ میلیارد ریال محیطی دل‌پذیر برای استراحت و پذیرایی از مسافران فراهم می‌کند