۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ دي چاپ

سامانه چک دیجیتال(چکاد) به زودی در بانک مسکن راه‌اندازی می‌شود

سامانه چک دیجیتال(چکاد) به زودی در بانک مسکن راه‌اندازی می‌شود

اقتصاد میهن: معاون فناوری اطلاعات بانک مسکن از پیاده‌سازی خدمت چک دیجیتال در بسترهای مختلف این بانک و عملیاتی شدن آن پس از طی مراحل آزمون و دریافت گواهینامه‌های لازم از بانک مرکزی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن از بانک مسکن ، دکتر رسول لطفی گفت: سامانه چک دیجیتال در حال حاضر بر روی بستر همراه بانک(شامل نسخ اندروید و ios) و نسخه تحت وب همراه بانک(PWA) پیاده‌سازی شده و در آینده نزدیک نیز در درگاه اینترنت بانک قرار خواهد گرفت.وی اظهار داشت: این سامانه در فرایند دریافت گواهینامه‌های مورد نیاز از بانک مرکزی قرار دارد که پس از انجام آزمون‌ها، جهت بهره‌برداری مشتریان در درگاه‌های مجازی فعال خواهد شد.دکتر لطفی افزود: بانک مرکزی به منظور تامین مقدمات گردش چک‌های دیجیتال در کشور، زیرساخت لازم جهت صدور و تبادل چک‌های الکترونیکی، مبتنی بر امضای الکترونیکی را فراهم و در اختیار بانک‌ها و مشتریان شبکه بانکی قرار داده است.

وی ادامه داد: رویکرد اصلی این سامانه، به حداقل رساندن مخاطرات و کاستی‌های موجود در فرآیندهای چک کاغذی و ارائه روشی امن و در عین حال ساده برای مشتریان و بانک‌ها است. در همین راستا بانک مسکن نیز نسبت به راه‌اندازی خدمت چک دیجیتال (چکاد) در درگاه همراه بانک خود اقدام کرده است که تمامی الزامات و نیازهای مشتریان مرتبط با موضوع چک در آن مد نظر قرار گرفته است. چک دیجیتال نوع جدیدی از چک است که سرعت، دقت و امنیت بیشتری در عملکرد و نقد شوندگی نسبت به چک‌های کاغذی دارد؛ تمام قوانین چک کاغذی برای آن قابل اجراست و با یک امضای الکترونیک اعتبار پیدا می‌کند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها