۱۴۰۲ سه شنبه ۱۱ مهر چاپ

خرید ۵۵۰ واگن حمل بار از سوی چادرملو

خرید ۵۵۰ واگن حمل بار از سوی چادرملو

اقتصاد میهن: مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در بازدید و نشست مشترک مدیران شرکت های بزرگ فولادی و رئیس هیات عامل ایمیدرو با مدیران گروه مپنا و شرکت واگن پارس ، با اشاره به اهمیت و ضرورت تعمیم و توسعه حمل نقل ریلی در شرکت چادرملو گفت: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با درک ضرورت برخورداری از تجهیزات حمل و نقل ریلی در گام اول با خرید 550 واگن باری برای خرید 10 لوکوموتیو نیز برنامه ریزی کرده است .

به گزارش اقتصاد میهن، مهندس طاهر زاده افزود: از مجموع واگنهای خریداری شده تاکنون ۳۵۰ واگن تحویل گردیده است و مابقی در سالجاری تحویل می گردد.وی همچنین با بیان اینکه اولویت نخست چادرملو  در خریدها،  حمایت از تولید ملی است گفت : مذاکرات اولیه برای تامین ۱۰ لوکوموتیو  دیگر در دست اقدام است .مدیر عامل چادرملو تصریح کرد:  با توجه به بعد مسافت مجتمع معدن و مجتمع صنعتی چادرملو،  استفاده از ظرفیت حمل و نقل ریلی  علاوه بر کاهش بار ترافیکی جاده ای در شرایط فعلی ، موجب کاهش هزینه ها ی حمل  نیز می گردد .گفتنی است، شرکت سریر لجستیک هوشمند ایرانیان در اواخرسال ۱۴۰۰ در هلدینگ چادرملو تاسیس گردید و در سال گذشته موفق گردید بیش از ۳ میلیون تن کنسانتره در مسیر حدود ۲۲۰حدود کیلومتری معدن تا مجتمع صنعتی چادرملو را جابجا نماید .

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها