۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير چاپ

تأکید ایرانسل بر بهره‌مندی بازار سرمایه از زیست‌بوم استارتاپی

تأکید ایرانسل بر بهره‌مندی بازار سرمایه از زیست‌بوم استارتاپی

اقتصاد میهن: معاون دیجیتال ایرانسل در همایش «شرکت‌های دانش‌بنیان، بازار سرمایه، دورنمای آینده»، بر لزوم بهره‌مندی بازار سرمایه از زیست‌بوم در حال رشد استارتاپی کشور تأکید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی ایرانسل، مهندس باقر صمدی که در همایش بررسی حضور شرکت‌های دیجیتال و دانش‌بنیان در بازار سرمایه، سخن می‌گفت، خواستار هم‌افزایی برای بهره‌مندی بازار سرمایه از زیست‌بوم در حال رشد استارتاپی کشور، در جهت ارتقای سامانۀ معاملات، توسعۀ ابزارهای مالی نوین، نظارت بهینه بر معاملات برخط و الگوریتمی، پردازش اطلاعات بازار سرمایه در حوزۀ مدیریت فناوری‌اطلاعات، رونق بازار سرمایه از طریق تسهیلگری ورود شرکت‌های استارتاپی و دانش‌بنیان، بازنگری مقررات با هدف تسهیل ورود سرمایه‌گذاران خارجی و مقررات‌زدایی با هدف تسهیل خروج مزایای حاصله شد.

وی، در ابتدای سخنان خود در این همایش، به معرفی تاریخچۀ شکل‌گیری و اقدامات مهم انجام شده در طول فعالیت ایرانسل پرداخت و تصریح کرد: ایرانسل، پروژۀ بزرگ توسعۀ فراگیر نسل پنج در کشور را کلید زده و از ۴۶۰ سایت ۵G برنامه‌ریزی شده، تاکنون ۹۲ سایت را در استان‌های مختلف کشور، نصب و اجرا کرده است.وی در همین رابطه، با اشاره به فرصت‌های توسعۀ اقتصاد دیجیتال بر بستر نسل پنجم تلفن‌همراه، افزود: فراهم‌سازی بستر خدمت‌رسانی به کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و تسریع فرایند تحویل دیجیتال در صنایع از جمله مزیت‌های کاربرد این فناوری در ارتباطات است.صمدی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به سهم میانگین ۱۵٫۵ درصدی اقتصاد دیجیتال از کل اقتصاد جهان، سهم ۶٫۵ درصدی اقتصاد دیجیتال در ایران را یک سهم قابل رشد برشمرد.

وی همچنین نیازمندی به یک روش تأمین مالی کارآمد، به منظور رونق کسب و کار با در نظر گرفتن لزوم گسترش شبکه همگام با افزایش تقاضای مصرف دیتا، ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فیبر و ۵G هم‌راستا با روند شتابان تکنولوژی در دنیا و شناسایی فرصت‌های سرمایه گذاری جدید و نیز تأمین مالی و سرمایه‌گذاری در حوزۀ محصولات و خدمات دیجیتال، به‌منظور افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در کشور را از جمله مهمترین انگیزه‌های ایرانسل برای ورود به بورس برشمرد.

شرکت‌های دیجیتال، رتبۀ نخست تولید ناخالص داخلی

در این مراسم همچنین معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، با اشاره به سهم اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کل دنیا تصریح کرد: بر خلاف دهه‌های گذشته، امروزه این شرکت‌های تکنولوژی و دیجیتال هستند که رتبه‌های نخست تولید ناخالص داخلی کشورها را به خود اختصاص داده‌اند. ستاری با بیان اینکه حرکت در مسیر توسعۀ اقتصاد دانش‌بنیان، در حقیقت یک مبارزۀ تمام‌عیار فرهنگی است، بر لزوم مبارزه با فرهنگ وارادتچی، خام‌فروش و نفت‌محور و به‌ویژه تفکرات ساختارها و رویکردهایی که با کارآفرینی مبارزه می‌کنند، تأکید کرد.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک سینا بانک تجارت بانک صادرات ایران فولاد خراسان بیمه ملت موسسه ملل بانک ملی
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها