۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ دي چاپ

ارائه بیش از ۳۹ هزار مورد خدمات درمانی رایگان در اردوهای جهادی

ارائه بیش از ۳۹ هزار مورد خدمات درمانی رایگان در اردوهای جهادی

اقتصاد میهن: مشاور مدیرعامل و مدیرگروه روابط عمومی شرکت مس از ارائه 39 هزار و 685 مورد خدمات درمانی رایگان طی 11 دوره اردوی جهادی – پزشکی در 9 ماه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش مس پرس، محمد جواد خلیلی با اعلام این خبر گفت: طی این بازه زمانی ۲۰ هزار نفر از خدمات درمانی تخصصی بهره‌مند شدند.وی با اشاره به برگزاری یازدهمین اردوی جهادی- درمانی در «ریگان» شهر بابک به مدت ۳ روز (۲۴ تا ۲۶ آذر ماه)، گفت: در این دوره به ۱۶۴۴ نفر از مراجعین ۳ هزار و ۵۰۸ مورد خدمت درمانی رایگان ارائه شد.

به گفته مدیر گروه روابط عمومی شرکت مس در این دوره جمعی از پزشکان متخصص در حوزه زنان و زایمان، چشم، رادیولوژی، سونوگرافی، داخلی، جراحی به همراه خدمات دندانپزشکی (ترمیمی، عصب کشی، جراحی، رادیوگرافی و آموزش بهداشت) به ارائه خدمات درمانی پرداختند. وی در ادامه به ارایه خدمات دارویی رایگان به مراجعان اشاره کرد و اظهار داشت: همچنین در این دوره با هدف ارتقای مهارت‌های فردی و جمعی دوره‌های روانشناسی و کارگاه مشاوره خانواده نیز برگزار شد.

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها