۱۴۰۰ دوشنبه ۳۰ فروردين چاپ

آهنگران، مدیرعامل منطقه آزاد کیش شد

آهنگران، مدیرعامل منطقه آزاد کیش شد

اقتصاد میهن: مشاور رییس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، جعفر آهنگران را به سمت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در این حکم خطاب به آهنگران آمده است: با عنایت به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر نامگذاری سال جاری به نام سال تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها از جنابعالی انتظار می رود ضمن اهتمام در راستای ارتقا جایگاه و گسترش و تسهیل تولید در منطقه، با بهره‌مندی از ظرفیت های استراتژیک آن منطقه و تلاش به منظور رفع موانع تولید و پشتیبانی از صنایع در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی تحقق اهداف مورد نظر در منطقه را فراهم آورید.

افزایش صادرات و سرمایه گذاری و همچنین انتقال فناوری های پیشرفته، ارایه خدمات و تسهیلات مناسب با هدف حمایت از تولید داخلی و حضور در بازارهای منطقه ای و جهانی، ضمن اتکال به ایزد متعال و تعامل و همکاری با سایر اعضاء هیات مدیره از دیگر انتظارات یاد شده از آهنگران در این حکم است. آهنگران از اسفند سال گذشته سرپرستی سازمان منطقه آزاد کیش را بر عهده داشت و پیش از وی غلامحسین مظفری عهده دار مدیرعاملی این منطقه بود.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها