۱۴۰۵ سه شنبه ۲۶ خرداد چاپ

درخشش شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در بیست‌وسومین همایش تعالی؛ تندیس بلورین با امتیازبالای ۵۰۰

درخشش شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در بیست‌وسومین همایش تعالی؛ تندیس بلورین با امتیازبالای ۵۰۰

اقتصاد میهن: شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در بیست‌وسومین همایش تعالی سازمانی با کسب امتیازی بالاتر از ۵۰۰، موفق به دریافت تندیس بلورین شد و افتخاری تازه در مسیر تعالی سازمانی به ثبت رساند.این سومین بار است که شرکت توسعه افتخار دریافت این نشان را از آن خود می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، این شرکت در میان سازمان‌های حاضر در این دوره از همایش، بالاترین امتیاز را در سطح تندیس بلورین به خود اختصاص داد؛ دستاوردی که نشان‌دهنده رویکرد هدفمند، برنامه‌ریزی منسجم و اهتمام جدی مجموعه به بهبود مستمر، ارتقای کیفیت و استقرار الگوهای نوین مدیریتی است.کسب این موفقیت جایگاه شرکت را به عنوان مجموعه‌ای پیشرو در حرکت به سوی تعالی سازمانی تثبیت کرد و ظرفیت بالای آن را در دستیابی به استانداردهای برتر عملکردی را نشان داد.بیست‌وسومین همایش تعالی سازمانی با حضور جمعی از شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ کشور برگزار شد و شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر توانست با عملکردی شایسته، درخشش قابل توجهی در این رویداد ملی داشته باشد.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر بانک تجارت بانک ملی بانک اقتصاد نوین بانک سینا بانک صادرات ایران بانک سپه موسسه ملل
پربیننده‌ترین
اصفهان هاست
آخرین خبرها