۱۴۰۵ يکشنبه ۱۷ خرداد چاپ

چرا فولاد خوزستان مورد حمله دشمن قرار گرفت؟ (بخش دوم: بنیان‌گذار تولید فولاد از مسیر آهن اسفنجی در ایران)

چرا فولاد خوزستان مورد حمله دشمن قرار گرفت؟ (بخش دوم: بنیان‌گذار تولید فولاد از مسیر آهن اسفنجی در ایران)

اقتصاد میهن: شرکت فولاد خوزستان که در سال ۱۳۶۸ به دستان مبارک قائد شهید حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای افتتاح شد، بنیان‌گذار تولید فولاد از مسیر آهن اسفنجی و کوره قوس الکتریکی در کشور است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، این مجموعه عظیم با ظرفیت تولید ۶ میلیون تن آهن اسفنجی دومین شرکت بزرگ تولیدکننده این محصول در جهان به شمار می‌رود و با این اقدام راهبردی توانست صنعت فولاد ایران را از وابستگی به کک و زغال‌سنگ وارداتی نجات دهد تا جایی که امروزه ۸۸ درصد از ظرفیت ۴۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی تولید آهن اسفنجی ایران مبتنی بر همین مسیر است در حالی که ۷۱ درصد تولید جهانی همچنان به زغال‌سنگ و کوره بلند وابستگی دارد. این پیاده‌سازی موفقیت‌آمیز زمینه را برای تبدیل شدن صنعت فولاد ایران به دهمین صنعت بزرگ جهان فراهم کرد و فولاد خوزستان را به ستون اصلی توسعه این صنعت از مسیر آهن اسفنجی بدل ساخت. دقیقاً به دلیل همین جایگاه استراتژیک و نقش بی‌بدیل در استقلال اقتصادی است که دشمن صهیونیستی-آمریکایی که با ایران و مسیر توسعه‌اش مشکل دارد، سعی کرد در «جنگ تحمیلی سوم» به این ستون پرافتخار و کلیدی آسیب بزند تا مانع از تداوم پیشرفت‌های خیره‌کننده آن شود.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر بانک تجارت بانک ملی بانک اقتصاد نوین بانک سینا بانک صادرات ایران بانک سپه موسسه ملل
پربیننده‌ترین
اصفهان هاست
آخرین خبرها