۱۴۰۴ شنبه ۲۴ اسفند چاپ
با حکم دکترمحمود شایان؛

«حسن صابری»، به عنوان سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی و امور مشتریان بانک صنعت و معدن، منصوب شد

«حسن صابری»، به عنوان سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی و امور مشتریان بانک صنعت و معدن، منصوب شد

اقتصاد میهن: با حکم دکتر محمود شایان، مدیرعامل بانک صنعت و معدن، حسن صابری به عنوان سرپرست جدید اداره کل روابط عمومی و امور مشتریان این بانک منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، در آیین معارفه سرپرست جدید و تکریم رئیس سابق اداره کل روابط عمومی و امور مشتریان این بانک که با حضور مدیرعامل، معاون توسعه سرمایه انسانی، رئیس مرکز حراست و معاونان این اداره کل برگزار شد، مدیرعامل این بانک ضمن آرزوی موفقیت برای رئیس جدید اداره کل روابط عمومی و امور مشتریان، از زحمات ارزشمند و تلاش های مؤثر سید نجیب اله شنائی در زمان تصدی این مسئولیت تشکر کرد و تلاش های وی را در راستای ارتقای جایگاه رسانه ای بانک مورد تقدیر قرار داد.

دکتر شایان تأکید کرد: انتظار می رود در دوره جدید، روابط عمومی با نگاهی تحول گرایانه، تبیین گر نقش کلیدی بانک در حمایت از بخش صنعت و معدن کشور باشد. گفتنی است؛ حسن صابری پیش از این مدیرکل روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران و معاون اداره کل روابط عمومی بانک ملی ایران بوده و ۲۵ سال سابقه فعالیت در روابط عمومی کشور را دارد.وی دانش آموخته علوم ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبائی و از فعالان باسابقه حوزه روابط عمومی و ارتباطات به شمار می رود. همچنین فعالیت در رسانه های کشور و مدیر ارتباطات رسانه ای بانک ملی ایران و کارشناس روابط عمومی سازمان توانیر را در کارنامه خود دارد.

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر بانک تجارت بانک ملی بانک اقتصاد نوین بانک سینا بانک صادرات ایران بانک سپه موسسه ملل
پربیننده‌ترین
اصفهان هاست
آخرین خبرها