۱۴۰۴ سه شنبه ۷ آبان چاپ
مدیرعامل شرکت ملی مس در دیدار با سفیر ایران در پکن اعلام کرد

افزایش ظرفیت تولید و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در صنعت مس ایران

افزایش ظرفیت تولید و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در صنعت مس ایران

اقتصاد میهن: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از اجرای پروژه‌های توسعه‌ای جدید و برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت تولید مس در ایران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، دکتر «سیدمصطفی فیض» در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی معدن چین و در دیدار با دکتر «عبدالرضا رحمانی‌فضلی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن، ضمن تشریح ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت مس، از هدف‌گذاری تولید ۷۰۰ هزار تن کاتد مس تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد.

رشد تقاضای جهانی و فرصت‌های جدید برای ایران

دکتر فیض با اشاره به نقش راهبردی فلز مس در اقتصاد جهانی گفت: پیش‌بینی می‌شود تقاضای جهانی مس تا سال ۲۰۳۰ حدود ۶ درصد افزایش یابد. بر این اساس، ایران نیز با اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در حال تقویت جایگاه خود در زنجیره جهانی مس است.

شتاب پروژه‌های توسعه‌ای و افزایش ظرفیت تولید

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: حدود ۲۰۰ هزار تن از ظرفیت تولید جدید از محل احداث کارخانه تولید کاتد سونگون تأمین خواهد شد که هم‌ اکنون در مرحله اجرای عملیات ساخت قرار دارد.گفتنی است، در این دیدار علاوه بر دکتر سمیعی‌نژاد رئیس هیات عامل ایمیدرو، مدیران عامل شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاد آلیاژی ایران، گهرزمین، فولاد سنگان و جمعی از رایزنان اقتصادی سفارت ایران در پکن نیز حضور داشتند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک صادرات ایران بانک رفاه موسسه ملل بانک تجارت بانک ملی بانک توسعه صادرات ایران بانک سینا
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها