۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۹ تير چاپ
در مجمع عمومی عادی سالیانه «کنور»؛

«صبانور»، به ازای هر سهم ۶۵۰ ریال سود تقسیم کرد

«صبانور»، به ازای هر سهم  ۶۵۰ ریال سود تقسیم کرد

اقتصاد میهن: مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام این شرکت (سهامی عام) مربوط به سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، در محل سالن تلاش با حضور ۸۷درصد از سهامداران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، در آغاز جلسه، مدیر عامل کنور بیان کرد: صبانور با ذخایر معدنی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تن، پتانسیل بالایی برای آینده دارد و در جایگاه دوم سود خالص پس از شرکت چادرملو قرار گرفته است. مجید ضیایی افزود: با وجود پراکندگی معادن در استان‌های کردستان، همدان، یزد، کرمان و سیستان‌وبلوچستان، تمرکز اصلی ما بر کردستان و همدان است که این پراکندگی، سرمایه‌گذاری‌های صبانور را متمایز کرده است.ضیایی با اشاره به برگزاری موفق مجمع عمومی با حضور حداکثری سهامداران، گفت: با وجود تأخیر سه‌هفته‌ای به دلیل شرایط خاص، مجمع در فضایی صمیمی و با پاسخگویی کامل به سؤالات سهامداران برگزار شد.وی تأکید کرد: در سه‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴، صادرات شرکت ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت. منابع ارزی حاصل از این صادرات برای خرید تجهیزات، افزایش تولید و کاهش ضایعات به کار گرفته خواهد شد.ضیایی افزود: ظرفیت تولید کنونی شرکت شامل ۱.۵ میلیون تن کنسانتره و ۵۰۰ هزار تن گندله است. هرچند در سال ۱۴۰۴ افزایش ظرفیت جدیدی متصور نیستیم، اما تمام توان خود را برای بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت موجود به کار گرفته‌ایم.

مدیرعامل صبانور در خصوص طرح‌های توسعه‌ای گفت: برای تأمین مالی پروژه‌ها، به دنبال استفاده از ابزارهای نوین مالی در بازار سرمایه و مشارکت صندوق توسعه ملی هستیم تا وابستگی به آورده نقدی سهامداران کاهش یابد. همچنین، در پروژه گلالی، با چالش‌های زیرساختی مانند جاده‌های روستایی مواجه هستیم که با استفاده از حقوق دولتی و عوارض، در کنار مسئولیت‌های اجتماعی شرکت، تلاش می‌کنیم این مشکلات را برطرف کنیم.وی در پایان با اشاره به اهمیت اتصال به راه‌آهن سراسری افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی ما، اتصال به شبکه ریلی برای کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و آسیب به زیرساخت‌های جاده‌ای است. برخلاف شرکت‌های بزرگی مانند فولاد مبارکه و ذوب‌آهن که به ریل متصل هستند، صبانور از این امکان محروم است. برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با اتصال به راه‌آهن، هزینه‌های حمل را ثابت نگه داریم و در بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای مشارکت کنیم.

پس از استماع سخنان مدیرعامل ، گزارشی جامع از دستاوردهای سال مالی گذشته توسط معاونت مالی شرکت ارائه شد که از جمله مهم‌ترین شاخص‌ها می‌توان به موارد فوق اشاره کرد: افزایش رقم فروش شرکت به میزان ۱۹ و نیم درصد ، حاشیه سود عملیاتی کنور به میزان ۳۴ درصد وهمچنین رشد سود خالص کنور به میزان ۴۵ درصد.

همچنین ۲ طرح توسعه‌ای در حوزه استخراج و فرآوری تحت عنوان شرکت آذران و گندله سازی صبا امید غرب خاورمیانه اعلام شد.سپس گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی توسط نماینده حسابرسی قرائت شد و صورت‌های مالی منتهی به اسفندماه ۱۴۰۳ مورد تصویب سهامداران قرار گرفت.بر اساس تصمیمات مجمع، سود قابل تقسیم بین سهامداران به میزان حدود ۸۸ درصد و مبلغ ۶۵۰ ریال به ازای هر سهم تعیین شد. زمان و نحوه پرداخت متعاقباً اعلام خواهد شد.

همچنین مؤسسه حسابرسی ایران مشهود به عنوان حسابرس اصلی و مؤسسه ارقام‌نگر آریا به عنوان حسابرس علی‌البدل برای سال مالی پیش رو انتخاب شدند. روزنامه گسترش صمت به عنوان روزنامه رسمی شرکت جهت درج آگهی‌های قانونی تعیین شد.در ادامه، پاداش اعضای غیر موظف به مبلغ ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای حداقل یک جلسه در ماه و حق الزحمه اعضای کمیته تخصصی به مبلغ ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای حداقل یک جلسه در ماه به تصویب رسید.در پایان مجمع، سهامداران با ابراز رضایت از عملکرد شرکت، خواستار تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای و بازنگری در برخی دیگر از طرح‌ها در جهت، ارتقاء بهره‌وری عملیاتی شدند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک تجارت شرکت گهرزمین بانک سپه بانک سینا بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها