۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۹ اسفند چاپ

ساخت فیلتر گازوئیل لكوموتیوهای روسی در ذوب‌آهن اصفهان

ساخت فیلتر گازوئیل لكوموتیوهای روسی در ذوب‌آهن اصفهان

اقتصاد میهن: با تلاش متخصصان دایره ناوگان و دفتر فنی مدیریت راه‌آهن و ترابری، فیلتر گازوئیل لکوموتیوهای روسی به روش مهندسی معکوس طراحی و بومی‌سازی شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن ، مهدی اسماعیلی تکنسین سفارشات، در این‌باره گفت: گازوئیل موجود در مخزن سوخت لکوموتیوهای روسی از طریق دو فیلتر گازوئیل تصفیه شده و سپس به موتور تزریق می‌شود. به دلیل کار مداوم لکوموتیوها، این فیلترها هر دو ماه یک‌بار تعویض می‌شوند که نیاز سالانه آن‌ها حداقل ۱۶۰ عدد است.وی افزود: پیش از این، فیلترهای مورد نیاز از شرکت‌های سازنده با قیمت پایه ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال برای هر عدد خریداری می‌شد. اما با توجه به هزینه بالا و محدودیت‌های خرید، فرآیند مهندسی معکوس و تولید داخلی این فیلترها در دستور کار قرار گرفت. با تأمین قطعات و استفاده از پارچه برزنتی مخصوص، تولید فیلترها در داخل شرکت انجام شد.گفتنی است، در این پروژه، مدیریت تعمیرات و نوسازی راه و ساختمان نیز با دوخت پارچه فیلتر در ابعاد متناسب همکاری کرد و فیلترهای فرسوده نیز احیا شدند. این اقدام موجب صرفه‌جویی حداقل ۱.۵ میلیارد ریالی در سال برای شرکت شد.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک تجارت شرکت گهرزمین بانک سپه بانک سینا بانک توسعه صادرات ایران بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها