۱۴۰۳ دوشنبه ۲۷ اسفند چاپ
بومی‌سازی بدون توقف در بزرگترین زنجیره کلر و PVC؛

پتروشیمی اروند هیتر الکتریکی واحد تغلیظ اسید سولفوریک را هم بومی‌سازی کرد

پتروشیمی اروند هیتر الکتریکی واحد تغلیظ اسید سولفوریک را هم بومی‌سازی کرد

اقتصاد میهن: شرکت پتروشیمی اروند که پیش از این ده‌ها تجهیز، کاتالیست و مواد شیمیایی مورد نیاز خود را داخلی سازی کرده بود، با همکاری مجموعه‌ای از متخصصان داخلی، هیتر الکتریکی مورد استفاده در واحد تغلیظ اسید سولفوریک را نیز با موفقیت طراحی و تولید کند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن از روابط عمومی پتروشیمی اروند، این هیتر که وظیفه گرم‌کردن روغن داغ در فرآیند تغلیظ اسید سولفوریک را بر عهده دارد، پیشتر از منابع خارجی تأمین می‌شد اما اکنون با طراحی، ساخت و تأیید عملکرد این تجهیز توسط تیم‌های مهندسی داخلی، این فناوری وارد چرخه بهره‌برداری عملیاتی شده است.این پروژه که با رویکرد کاهش هزینه‌های عملیاتی، صرفه‌جویی ارزی و حذف وابستگی به تأمین‌کنندگان خارجی انجام شده، مزایایی همچون کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری و افزایش ضریب اطمینان عملیاتی را نیز به همراه داشته است.همزمان در شرکت پتروشیمی اروند که عنوان پیشتازی در بومی سازی قطعات داخلی را یدک می‌کشد و ایرانی‌ترین زنجیره کلر و PVC لقب گرفته است، داخلی‌سازی سایر تجهیزات کلیدی در برنامه قرار دارد و بناست طی سال‌های آتی بزرگترین زنجیره PVC و کلر غرب آسیا زنجیره تأمین فناوری‌ها و تجهیزات لازم برای صنعت پتروشیمی کشور ایجاد کند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها