۱۴۰۳ شنبه ۲۷ بهمن چاپ
در بازدید از پروژه فیبر نوری مشهد عنوان شد

تاکید مدیر عامل مخابرات ایران بر لزوم حرکتی انقلابی در اجرای پروژه های ftth

تاکید مدیر عامل مخابرات ایران بر لزوم حرکتی انقلابی در اجرای پروژه های ftth

اقتصاد میهن: مدیر عامل مخابرات ایران در بازدید از پروژه فیبر نوری مشهد؛ بر لزوم حرکتی انقلابی در اجرای پروژه های ftth تاکید کرد

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن از روابط عمومی شرکت مخابرات ایران مهندس جعفرپور در سفر خود به مشهد که با هدف بررسی میزان پیشرفت پروژه فیبر نوری این شهر و دیدار با مقامات استانی انجام شد، به همراه مدیران منطقه از پروژه‌های فیبر نوری سطح شهر مشهد بازدید کرد.مهندس جعفرپور در این بازدید ضمن بررسی میزان پیشرفت پروژه‌های FTTH و ارائه نکات لازم در خصوص پیشرفت سریع‌تر پروژه‌ها گفت: هدف ما در خراسان رضوی، اجرای ۵۵ هزار اتصال نوری تا پایان سال ۱۴۰۴ است که البته پتانسیل مخابرات خراسان رضوی خیلی بیشتر از این تعداد اتصال است.وی با برشمردن نقاط استراتژیک و پر اهمیت از جمله منطقه ثامن، مناطق دارای تجمع برج‌ها و همچنین شهر جدید گلبهار خاطرنشان کرد: هدف مخابرات منطقه بایستی اتخاذ استراتژی هوشمندانه در فتح نقاط هدف‌گذاری‌شده باشد.مهندس جعفرپور از جمله اقدامات ضروری برای تسریع در اجرای پروژه‌ها را انتخاب پیمانکاران قوی و واجد شرایط برشمرد.

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها