۱۴۰۳ يکشنبه ۷ بهمن چاپ

حمایت بانک توسعه تعاون از صنایع پتروشیمی بندرماهشهر

حمایت بانک توسعه تعاون از صنایع پتروشیمی بندرماهشهر

اقتصاد میهن: عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون از شرکت پتروشیمی لاله، فن آوران، غدیر و امیر کبیر بازدید و بامدیران شرکت‌ها جهت تعاملات فی‌مابین گفتگو کرد.در این دیدار دو تفاهم نامه با شرکت‌های پتروشیمی لاله و پترو شیمی فن آوران منعقد گردید و جهت افزایش تعاملات فی‌مابین بامدیران شرکت‌های پتروشیمی غدیر و امیر کبیر گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن از روابط عمومی، دکتر سید باقر فتاحی در دیدار با مدیران چهارپتروشمی منطقه ماهشهر اعلام کرد: این آمادگی را داریم به عنوان بانک دولتی کلیه خدمات نوین بانکی را در اختیار پتروشیمی ها قرار دهیم و ارتباط نزدیک و موثری را داشته باشیم.ایشان در ادامه بر اهمیت پتروشیمی‌ها درتاثیر گذاری بر اقتصاد مالی کشور و مردم و ایجاد تولید و اشتغال با اهمیت اعلام کرد .عضو هیات مدیره افزود: بانک توسعه تعاون یکی از بانک‌های تاثیرگذار در عرصه صنعت پتروشیمی و اقتصاد کشور می‌باشد.فتاحی افزود: حمایت بانک توسعه تعاون از شرکت‌های پتروشیمی جهت کمک به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال و تولید با استفاده از ابزارهای مالی و دارا بودن عاملیت تبصره ۱۸ و همچنین عاملیت محیط زیست و قرارداد با صندوق توسعه ملی جهت کمک به رشد پتروشیمی تاثیر بسزایی خواهد داشت. همچنین سابقه همکاری خوبی بین بانک و پتروشیمی است و تاکنون بانک در این زمینه مثبت و خوب عمل کرده است .

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه شرکت گهرزمین بانک سپه بانک سینا بانک تجارت بانک توسعه صادرات ایران بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها