۱۴۰۳ دوشنبه ۳ ارديبهشت چاپ
در سومین روز از هفته ملی سلامت صورت گرفت

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت و سالمندان در میدان شهدا

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت و سالمندان در میدان شهدا

اقتصاد میهن: به مناسبت گرامیداشت هفته ملی سلامت، نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت و سالمندان با شعار حال خوب ساختنی است توسط شهردار منطقه ۱۲ افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲ ، نمایشگاه دست‌آوردهای افراد دارای معلولیت و سالمندان با حضور وحیدرضا انارکی محمدی، شهردار منطقه ۱۲، سید امیرحسین ساداتی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه، محمد جنگروی رئیس اداره سلامت و جمعی از مدیران و دبیران منطقه برگزار شد. وحیدرضا انارکی ضمن بازدید از دست آوردها گفت: اینکه افراد دارای شرایط جسمی خاص در تلاش هستند در جهت ساخت حال خوب خود گام بردارند دارای ارزش است و باید مورد حمایت قرار بگیرند. شهردار منطقه ۱۲ ضمن تشویق افراد دارای معلولیت افزود: اگر تولیدات محصولات و دست آوردها در جهت شناسایی نیازهای مردم و رفع این نیازها باشد، این تولیدات به راحتی در بازارهای فروش جایگاه ویژه‌ای خواهد یافت و افراد به نتیجه مطلوب خواهند رسید.در این نمایشگاه بیش از ۲۰ نفر غرفه دار از اعضای کانون افراد دارای معلولیت و سالمندان محصولات و دست سازه‌های خود را به نمایش گذاشتند. هدف از برگزاری این نمایشگاه پیدا کردن هویت و جایگاه اجتماعی و نشان دادن قابلیت‌ها و پتانسیل افراد دارای معلولیت و سالمندان می‌باشد. نمایشگاه فروش دست آوردها در هفته سلامت تا روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت در میدان شهدا روبروی متروی شهدا دایر می‌باشد، ساعت بازدید از نمایشگاه هر روز از ساعت ۹ الی ۱۶ می‌باشد.

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک توسعه صادرات ایران بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها