کد خبر : 104494 تاریخ : ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
دکتر کریمی خبر داد پرداخت بیش از یکهزار میلیارد تومان تسهیلات به خانواده‌های شاهد در اوایل سال ۱۴۰۴ اقتصاد میهن: مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره صندوق، از پرداخت 16,301 فقره تسهیلات به ارزش 14,117,647,000,000 ریال ( بیش از هزار و چهارصد میلیارد تومان) در اوایل سال ۱۴۰۴ به خانواده‌های معظم و معزز شاهد و ایثارگر خبر داد و این دستاورد را نقطه عطفی در مسیر خدمت‌رسانی به این قشر معزز و شریف دانست.
پرداخت بیش از یکهزار میلیارد تومان تسهیلات به خانواده‌های شاهد در اوایل سال ۱۴۰۴

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، دکتر اسلام کریمی،  با اشاره به حمایت‌های ارزنده مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، تصریح کرد: « این موفقیت مهم، بیانگر روحیه خستگی‌ناپذیر و اراده پولادین مدیران و کارکنان خدوم صندوق است که با نگاهی آینده‌نگر و رویکردی انسان‌محور، سنت الهی قرض‌الحسنه را به شکلی مؤثر و پایدار در خدمت خانواده‌های شهدا و ایثارگران قرار داده‌اند.»

دکتر کریمی با تأکید بر نقش بی‌بدیل صندوق در راستای رفع نیازهای مالی، خاطرنشان کرد: « صندوق قرض‌الحسنه شاهد، به‌عنوان بازوی مالی و حمایتی بنیاد شهید و امور ایثارگران، همواره در مسیر تحقق آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و شهیدان، پیشگام و پیشتاز خواهد بود و با عزمی راسخ و تعهدی خدشه‌ناپذیر، در راستای اعتلای منزلت و کرامت خانواده‌های شهدا و ایثارگران گام برمی‌دارد.»صندوق قرض‌الحسنه شاهد با افتخار در مسیر خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم و معزز شاهد و ایثارگر، گام‌های مؤثر و استواری برداشته و همواره به تعهدات خود پایبند می‌باشد.