۱۴۰۱ جمعه ۲۶ فروردين چاپ

مزایای باورنکردنی افطار کردن با خرما

مزایای باورنکردنی افطار کردن با خرما

اقتصاد میهن: افطار با خرما گرسنگی روزه‌داران را رفع و به او کمک می‌کند که در وعده سحری زیاد غذا نخورد. در این گزارش به سراغ فوایدی می‌رویم که بدن با خوردن روزانه خرما دریافت می‌کند:

۱کاهش خطر بیماری قلبی

خرما فیبر محلول دارد که می‌تواند کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم) را کاهش دهد. فیبر محلول به کلسترول LDL متصل می‌شود، که به نوبه خود به جلوگیری از رسوب کلسترول چرب در دیواره شریان‌ها (معروف به آترواسکلروز) کمک می‌کند و باعث کاهش خطر بیماری قلبی می‌شود.

۲آنتی اکسیدان دریافت می‌کنید

خرما آنتی اکسیدان‌های زیادی دارد که فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند آلزایمر، دژنراسیون ماکولا و برخی انواع سرطان.

خرما حاوی آنتی اکسیدان‌های قوی از جمله: کاروتنوئیدها، پلی فنول‌ها و آنتوسیانین‌ها است. رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد.

۳تامین مواد مغذی مهم

خوردن ۴ عدد خرما (حدود ۱۰۰ گرم) ۲۷درصد فیبر و ۲۰ درصد پتاسیم مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

۴پیشگیری از یبوست

خرما حاوی فیبر غذایی است که با جلوگیری از یبوست به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند و با کمک به تشکیل مدفوع، حرکات منظم روده را تقویت می‌کند.  در یک مطالعه، ۲۱ نفر که روزانه ۷ خرما به مدت ۲۱ روز خوردند، بهبود دفعات مدفوع را تجربه کردند و در مقایسه با زمانی که خرما نخوردند، افزایش قابل توجهی در حرکات روده داشتند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک سینا بانک تجارت بانک صادرات ایران فولاد خراسان بیمه ملت موسسه ملل بانک ملی
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها