۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ بهمن چاپ

بانک گردشگری، دومین بانک پربازده بازار سرمایه

بانک گردشگری، دومین بانک پربازده بازار سرمایه

اقتصاد میهن: بانک گردشگری در بازار سرمایه از ابتدای سال ۱۳۹۸ سومین بانک از نظر بازده و از ابتدای ۹۹، دومین بانک از نظر بازده با حدود ۳۵۰ درصد بازدهی بوده است.

به گزارش روابط عمومی بانک گردشگری، این در حالی است که بانک گردشگری حتی در اوج صف‌های فروش بازار، نقدشوندگی خود را حفظ کرده است.بانک گردشگری در سال های مالی ۹۸ و ۹۹ به ترتیب ۲۷۶ و ۱۶۰ ریال سود به ازای هر سهم شناسایی کرده است. همچنین این بانک در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۰ موفق به شناسایی ۵۹ ریال سود به ازای هر سهم شده است.سرمایه بانک بانک گردشگری در سال های ذکر شده به ترتیب ۶،۰۰۰ و۱۵،۰۰۰ میلیارد ریال بوده است. این گزارش حاکیست: علاوه بر این سهم درآمدهای مشاع بانک در طی سال های متوالی بر درآمدهای غیرمشاع پیشی گرفته است.

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک صادرات ایران بانک رفاه بانک ملی بانک تجارت بانک سپه بانک توسعه صادرات ایران بانک سینا موسسه ملل
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها