۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ ارديبهشت چاپ

بررسی برنامه های سال 98 سازمان نوسازی با حضور اعضا شورای اسلامی شهر تهران

بررسی برنامه های سال 98 سازمان نوسازی با حضور اعضا شورای اسلامی شهر تهران

اقتصاد میهن: برنامه ها و مأموریت های سازمان نوسازی در جلسه ای با حضور محمد سالاری، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی و علی اعطا، عضو هیئت رئیسه و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تشریح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که هدف از برگزاری این جلسه، همکاری مشترک برای پیشبرد برنامه هایی است که توسط سازمان نوسازی ذیل احکام و سرفصل های برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران به درستی جمع آوری و تدوین شده است، خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه ها و اولویت های جدی نهاد شورا، پیشبرد برنامه های نوسازی بافت فرسوده است که ریاست جمهور و دولت نیز به آن ورود پیدا کرده اند و به دغدغه ملی تبدیل شده است و این مهم به طور یقین مطالبات جدی را در سال جاری از این حوزه در پی خواهد داشت.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران متذکر شد: تصمیم داریم امسال بیشتر از سال گذشته به موضوعات حوزه نوسازی ورود پیدا کنیم تا در تبیین رویکردها و اتخاذ رویه ها، موازی کاری صورت نگیرد و اقدامات بر اساس اولویت بندی انجام شود.
سالاری تصریح کرد: موضوع بازآفرینی شهری، موضوعی بین بخشی است که می بایست با مشارکت جامعه شهری و توسعه گران صورت گیرد و قطعاً کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران نیز در تعاملات بین بخشی در کنار سازمان نوسازی حضور یافته و ورود جدی خواهد داشت.
این عضو شورای شهر تهران افزود: در سال 98 باید بتوانیم مجموعه سرفصل های برنامه 5 ساله سوم و رویکردهای تبیینی ذیل آن را به یک الگوی قابل دفاع تبدیل کنیم به نحوی که شاهد بروز و ظهور واقعی آثار مثبت آن در محلات هدف باشیم تا مجموعه این اقدامات منجر به ارتقاء واقعی کیفیت و بهسازی محیطی و نهایتا ارتقاء کیفیت زندگی شود. این موضوع موجب می شود، جامعه شهری و سایر سازمانها و نهادها بیشتر به مدیریت شهری اعتماد کنند و نهایتا نهضت بازآفرینی شهری بصورت کامل و جامع به یک وظیفه همگانی و فراگیر در بین جامعه شهری و مسئولین تبدیل شود.
علی اعطا، عضو هیئت رئیسه و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه اظهار داشت: اقداماتی که سازمان نوسازی در حال انجام است و در سال گذشته انجام داده، نشان دهنده رشد نسبی و تحرکی است که در این مجموعه نسبت به سال های پیشین اتفاق افتاده و طبیعتاً ما نیز می بایست حمایت کنیم تا کارها با سرعت بیشتری پیش رود.
عضو هیئت رئیسه و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تأکید بر ضرورت برنامه محوری در سازمان نوسازی و تمامی واحدها و سازمان های شهرداری به ویژه در تعریف پروژه های جدید، یادآور شد: یکی از نقدهایی که به دوره پیشین مدیریت شهری وارد می شود این بود که بعضاً مجموعه ای از اقدامات خلق الساعه اتفاق می افتاد و یا بسیاری از بخش ها و واحدها دچار نوعی روزمرگی بودند.
افزایش تعاملات سازمان با شورای اسلامی شهر تهران به ویژه در بحث برگزاری مسابقات؛ توسعه میدان گاه های پیاده و فضاهای شهری و همچنین توجه به اهمیت اطلاع رسانی از جمله سایر موضوعاتی بود که مورد تأکید قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این جلسه ضمن تقدیر از حمایت ها و یاری اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران در پیشبرد اهداف و مأموریت های نوسازی، با بیان این که نوسازی بافت های فرسوده یک امر بین بخشی و بین دستگاهی است که مدیریت شهری به تنهایی قادر به انجام آن نیست، از استفاده از ظرفیت ستاد بازآفرینی پایدار به منظور جلب مساعدت سایر دستگاه های ذی نقش به ویژه دولت در این حوزه خبر داد و گفت: در سالی که گذشت موفق شدیم از وزارت کشور برای امر تسهیل گری و راه اندازی دفاتر توسعه محلی در سکونت گاه های غیر رسمی کمک بگیریم و در همین راستا نیز تفاهم نامه ای با سازمان امور اجتماعی کشور و استانداری تهران منعقد شده تا بر مبنای آن 1.5 میلیارد تومان منابع مالی به حوزه نوسازی تزریق شود. کاوه حاجی علی اکبری همچنین از اخذ حدود 1650 تن قیر از اداره کل راه و شهرسازی استان تهران به منظور ترمیم و بهبود آسفالت در محله های دارای بافت فرسوده خبر داد و خاطر نشان کرد: این سهمیه بصورت سالانه به شهرستان های استان تهران اختصاص داده می شد اما استان تهران تاکنون موفق به اخذ آن نشده بود و سال گذشته برای نخستین بار این امر محقق شد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که 1500 میلیارد تومان به منظور تأمین خدمات در بافت های فرسوده کشور در تبصره 18 قانون بودجه کل کشور پیش بینی شده است، تصریح کرد: 20 درصد از این مبلغ سهم شهر تهران است که در بهمن ماه سال گذشته 50 میلیارد تومان تخصیص داده شد و بابت آن نیز حدود 18 پروژه پیشنهاد و در سامانه ثبت شد که جلسات برای تبیین ساز و کار اجرایی آنها در حال برگزاری است.
علی اکبری، راه اندازی سامانه پیشخوان توسعه محلات را به عنوان مهمترین اقدام سازمان نوسازی شهر تهران در حوزه نرم افزاری در سال 97 عنوان کرد و گفت: پیشخوان توسعه محلات توسط دفاتر توسعه محلی و با همکاری سازمان نوسازی، معاونت برنامه ریزی و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران راه اندازی شد تا اولویت ها و ضرورت های اقدام در هر محله مشخص گردد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به این که 10 خرداد ماه سال گذشته تخفیف و تقسیط هزینه انشعابات، تخفیف هزینه بیمه کارگران ساختمان و بازپرداخت بخشی از تسهیلات ساخت مسکن به تصویب هیأت دولت رسیده است، اظهار داشت: علیرغم اینکه حدود یکسال از تصویب این آئین نامه می گذرد اما تاکنون هیچ اقدام خاصی از سوی دولت در این زمینه صورت نگرفته است.
وی از برنامه ریزی سازمان نوسازی جهت ورود به عرصه های ناکارآمد غیرسکونت گاهی همانند محدوده های صنعتی و نظامی که کارکرد خود را از دست داده و تبدیل به نواحی متروکه و غیرفعال شده اند، خبر داد و گفت: این عرصه ها می توانند به عنوان ظرفیت های توسعه شهری مورد توجه قرار گیرند، همان گونه که ورود سازمان نوسازی به برنامه ریزی و طراحی فضای فوقانی تونل خط راه آهن تهران- تبریز بر اساس همین منطق صورت گرفت.

کلید واژه‌ها:
دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک سینا بانک تجارت بانک صادرات ایران فولاد خراسان بیمه ملت موسسه ملل بانک ملی
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها