۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۳ آذر چاپ
همزمان با روز مادر انجام می‌شود؛

آزادی تمامی مادران زندانی جرائم مالی غیرعمد تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان به همت بانک پارسیان

آزادی تمامی مادران زندانی جرائم مالی غیرعمد تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان به همت بانک پارسیان

اقتصاد میهن: سرپرست بانک پارسیان گفت: با حمایت بانک پارسیان و مشارکت ستاد دیه، همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) و روز مادر، تمامی مادران زندانی جرائم مالی غیرعمد تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان در سراسر کشور آزاد می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، مجید باجلان با اعلام این خبر اظهار کرد: بانک پارسیان در راستای اجرای مسئولیت‌ اجتماعی خود و حمایت از خانواده‌ها و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) و روز مادر، با همکاری ستاد دیه، تمامی مادران جرائم مالی غیرعمد کشور را تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان آزاد می‌کند. باجلان  ادامه داد: این طرح شامل تمام مادران زندانی جرائم مالی غیرعمدی می‌شود که تا تاریخ ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۴ از سوی ستاد دیه معرفی شده و میزان محکومیتشان کمتر از ۲۵۰ میلیون تومان است.به گفته وی، در این طرح، استان‌های فارس، اصفهان و تهران بیشترین تعداد آزادی مادران را دارند. باجلان خاطرنشان کرد: در لیست مادران مشمول این طرح که قرار است تمامی آنها تا ۲۰ آذر ۱۴۰۴ آزاد شوند، مادران هم‌وطن اهل سنت نیز وجود دارند و براساس هماهنگی به عمل آمده همه این مادران میلاد حضرت زهرا(س) و روز مادر را در کنار خانواده خود جشن خواهند گرفت.

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک صادرات ایران بانک اقتصاد نوین بانک رفاه بانک سینا بیمه پاسارگاد بانک تجارت موسسه ملل
پربیننده‌ترین
اصفهان هاست
آخرین خبرها