۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد چاپ
رئیس هیأت عامل ایمیدرو در مجمع عادی سالیانه «فملی»؛

شرکت ملی مس یکی از بهترین شرکت‌های معدنی کشور است

شرکت ملی مس یکی از بهترین شرکت‌های معدنی کشور است

اقتصاد میهن: رئیس هیأت عامل ایمیدرو و رئیس مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملی صنایع مس ایران، از این شرکت به‌ عنوان یکی از بهترین شرکت‌های فعال کشور در بخش معدن و صنایع معدنی نام برد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن،  دکتر «محمد آقاجانلو» در جریان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملی صنایع مس ایران که به‌ عنوان رئیس در آن حضور داشت، با اشاره به جایگاه این شرکت در اقتصاد کشور گفت: از نظر من و بسیاری از کارشناسان، شرکت ملی صنایع مس ایران یکی از بهترین شرکت‌ها در بخش معدن و صنایع معدنی کشور است. این شرکت در تولید و توسعه کشور نقش مهمی دارد.وی افزود: شرکت ملی مس بیش از ۲۰ میلیارد تُن ذخایر شناسایی‌شده دارد که این میزان می‌تواند در آینده نقش قابل توجهی در توسعه این صنعت ایفا کند.رئیس هیأت عامل ایمیدرو با اشاره به جایگاه ویژه سهام شرکت ملی مس در بازار سرمایه، گفت: نماد «فملی» در بازار بورس جزو بهترین و امن‌ترین سهم‌ها برای سرمایه‌گذاری بلندمدت، و گزینه‌ای مطمئن و با ثبات برای سهامداران است.

 

 

 

 

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک توسعه صادرات ایران بانک رفاه بانک تجارت بانک سینا بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها