۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن چاپ

افزایش 10 درصدی درآمدهای «فولاژ» نسبت به سال قبل/ ۱۵۹ هزار میلیارد ریال درآمد به صندوق فولاد آلیاژی ایران اضافه شد

افزایش 10 درصدی درآمدهای «فولاژ» نسبت به سال قبل/  ۱۵۹ هزار میلیارد ریال درآمد به صندوق فولاد آلیاژی ایران اضافه شد

اقتصاد میهن: یکی از صنایع استراتژیک در کشور، صنعت فولاد به خصوص فولاد خاص و آلیاژی است و بزرگ‌ترین شرکت حال حاضر، شرکت فولاد آلیاژی ایران با تولید محصولات فولادی ویژه و با ارزش افزوده بالا، نقش استراتژیکی را در تامین نیاز داخل ایفا می‌کند و در کنار آن نیم نگاهی نیز به بازارهای صادراتی دارد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن، پروژه فولادسازی شماره ۲ شرکت فولاد آلیاژی ایران (پروژه یزد یک) یکی از مهمترین طرح‌های توسعه فولادسازی در کشور به شمار می‌آید که وارد فاز بهره‌برداری شده است. این واحد که از ظرفیت تولید سالانه بیش از ۷۰۰ هزار تن شمش فولاد برخوردار است از به‌روزترین تجهیزات و دانش فنی بهره برده است.اگرچه در برنامه‌‌ریزی‌های انجام شده، رسیدن به تولید ۳۵۰ هزار تن در سال جاری و تحقق ظرفیت اسمی ‌در سال آینده پیش‌بینی شده اما؛ با توجه به سطوح بالای تجربه و دانش فنی سرمایه‌های انسانی در شرکت فولاد آلیاژی ایران، پیش‌بینی می‌شود رسیدن به ظرفیت اسمی‌واحد یزد یک در کمتر از زمان اعلام شده نیز صورت پذیرد.

مسیر توسعه شرکت فولاد آلیاژی ایران صرفا به افزایش ظرفیت تولید محدود نشده و با اجرای پروژه ساخت واحد تولید وایر آلیاژی (کلاف) با قطر mm۲۵-۵ برای گریدهای آلیاژی و کربنی، گام بلند دیگری را در راستای تکمیل زنجیره ارزش و توسعه سبد محصولات برداشته است.در این پروژه همانند پروژه یزد یک با بهترین شرکت‌های روز دنیا همکاری شده و عمده فناوری و تجهیزات آن توسط شرکت پومینی ایتالیا پیاده‌سازی شده است. پس از بهره برداری از این طرح، ‌سالانه ۴۰۰ هزار تن وایر آلیاژی تولید می‌شود که در صنایع مختلفی مانند لاستیک‌سازی، پیچ‌سازی، خودرو و صنایع کشش کاربرد دارند.در حالت کنونی، وضعیت این شرکت  تولید کنندۀ فولاد، مطلوب ارزیابی می‌شود و آمار و ارقام تولید و فروش منتشر شده حاکی از بهبود فرایندها و اعداد است.

بر اساس گزارش فعالیت ماهانه منتشر شده، شرکت فولاد آلیاژی ایران در دی ماه سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۴۹ هزار تن انواع محصولات تولید کرد و ۵۵ هزار تن فروش در بازارهای داخلی داشته است.به واسطه بهبود نرخ فروش محصولات، درآمدهای عملیاتی در دهمین ماه از سال جاری بالغ بر ۲۱ هزار میلیارد ریال بود که حدود ۳ هزار میلیارد ریال بیش‌تر از فروش ماه قبل و ۸ هزار میلیارد ریال بیش‌تر از دی ماه سال قبل است.در مجموع، عملکرد ۱۰ ماه سال ۱۴۰۳ شرکت «فولاژ» منتج به تولید ۴۵۷ هزار تن شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۱۸ هزار تنی را روایت می‌کند. رشد تولید در حالی رقم خورده که وضعیت انرژی در کشور طی امسال اوضاع وخیمی دارد و مدت زمان قطعی برق به مراتب بیشتر از سال‌های قبل بوده و مطابق روال هر ساله محدودیت مصرف گاز نیز در زمستان به آن افزوده شده است.

بر اساس گزارش منتشر شده در کدال، مقدار مصرف گاز طی دوره جاری حدود ۵۰۰ هزار مترمکعب کمتر از همین مدت از سال گذشته بوده است. البته نگاهی به آمار مصرف انرژی در شرکت نشان می‌دهد که مدیریت این شرکت با درایت و برنامه‌ریزی صحیح اجازه کاهش قابل توجه در مقدار مصرفی انرژی نسبت به سال قبل را نداده و همین موضوع عامل اصلی رشد تولید و فروش بوده است.در مقوله فروش، از نظر مقداری شاهد افزایش ۱۱ هزار تنی در مدت یاد شده در همه محصولات هستیم و با فروش ۴۴۶ هزار تن محصول، به درآمد ۱۵۹ هزار میلیارد ریالی نائل آمد که در مقایسه با درآمد محقق شده در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۱۰ درصدی هستیم.در صورت ادامه روندهای کنونی، می‌توان انتظار داشت که در پایان سال جاری شرکت فولاد آلیاژی ایران رکورد جدیدی را در بخش درآمدزایی ثبت کند و بخش قابل توجهی از هزینه‌های تحمیل شده ناشی از ناترازی انرژی و شرایط اقتصادی کشور را جبران کند.

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک توسعه صادرات ایران بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها