۱۴۰۳ يکشنبه ۷ بهمن چاپ

کسب رتبه دوم روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰ در سومین دوره جشنواره «من شهردارم»

کسب رتبه دوم  روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰ در سومین دوره جشنواره «من شهردارم»

اقتصاد میهن: اداره روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰ تهران موفق شد در سومین دوره جشنواره «من شهردارم»، با تکیه بر خلاقیت، نوآوری و بهره‌گیری از هوش مصنوعی در طراحی و تولید محتوای تبلیغاتی، رتبه دوم این دوره را کسب کند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد میهن از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۰؛ مدیر روابط عمومی منطقه در این خصوص بیان کرد: این موفقیت در سایه حمایت های مدیران ارشد منطقه ۲۰ و همکاری شهرداران نواحی و معاونت ها و استفاده از ابزارهای جدید ارتباطی و فناوری‌های نوین در زمینه طراحی پوسترها، تراکت‌ها و تولید کلیپ‌های خلاقانه تبلیغاتی، محتوای متنی، خبر و اطلاع‌رسانی حاصل شده است که تأثیر بسزایی در ارتقای ارتباط با شهروندان و افزایش مشارکت عمومی در جهت پیشبرد اهداف مدیریت شهری داشته است.احمد محمدپور  ضمن ابراز خرسندی از این دستاورد، گفت: روابط عمومی این منطقه در سومین دوره من شهردارم با استفاده از فناوری‌ های روز، به ویژه هوش مصنوعی، ابزارآلات نوین در تولید آثار خلاقانه تبلیغاتی نظیر تهیه و چاپ ۲۰ طرح مختلف پوستر و بنر با بهره گیری از هوش مصنوعی، طراحی و ساخت ۱۱رئال موشن و ۱۰ ریلز، تهیه و چاپ تراکت، طراحی QR کد بر روی تمامی محصولات چاپی، ارسال بیش از ۲۰۰۰ پیامک ، تهیه کلیپ بی رول از اقدامات طرح من شهردارم در سطح منطقه،اطلاع رسانی، استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی و پرتال، تولید خبر، تصویربرداری و مستندسازی جزء مناطق برتر شهر تهران شد.وی همچنین افزود: این موفقیت حاصل تلاش تیمی و برنامه‌ریزی دقیق در مسیر تحقق اهداف مدیریت شهری و تعامل سازنده با شهروندان است.شایان ذکر است طرح «من شهردارم» با هدف ایجاد بستری برای مشارکت شهروندان در مدیریت شهر و مردمی‌سازی اداره شهر برگزار می‌شود و منطقه ۲۰ توانسته است با رویکردی خلاقانه، جایگاه ویژه‌ای در این حوزه کسب کند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک سینا بانک صادرات ایران بانک اقتصاد نوین بانک تجارت بانک سپه بیمه پاسارگاد موسسه ملل
پربیننده‌ترین
اصفهان هاست
آخرین خبرها