۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت چاپ
با حضور رییس‌جمهور صورت گرفت؛

انتخاب کارگر نمونه و نخبه کشوری از شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

انتخاب کارگر نمونه و نخبه کشوری از شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

اقتصاد میهن: رئیس جمهور در آیین سی‌وپنجمین جشنواره ملی امتنان حضور یافت و از کارگران نمونه و نخبه، گروه‌های کارگری و واحدهای نمونه صنعتی به مناسبت فرارسیدن روز کار و کارگر تجلیل کرد.

به گزارش اقتصاد میهن، در این مراسم که وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و برخی مقامات کشوری نیز حضور داشتند، رضا بهاالدینی از کارکنان شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر به عنوان کارگر نمونه و نخبه کشوری و تنها نماینده استان کرمان در این سطح، تجلیل و از سوی رییس جمهور لوح تقدیر و تندیس دریافت کرد.گفتنی است در قالب جشنواره ملی امتنان از سوی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی بیش از ۵۰هزار نفر از کارگران در کشور مورد ارزیابی قرار گرفتند که در نهایت پس از انتخاب کارگران نمونه و نخبه در مرحله شهرستانی و استانی، این کارگران به مرحله کشوری راه یافته و نمونه کشوری شدند.در سطح کشور ۸ نفر به عنوان کارگر نمونه و نخبه، ۷ شرکت و واحد صنعتی نمونه و ۳گروه کار نمونه انتخاب شده که امروز از سوی رییس‌جمهوری تقدیر شدند.

 

دیدگاه کاربران

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

بانک رفاه بانک سپه بانک تجارت بانک توسعه تعاون بانک توسعه صادرات ایران بانک ملی موسسه ملل بانک صادرات ایران بیمه ملت
پربیننده‌ترین
آخرین خبرها